Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Inszemináció adatok? Tudni...

Inszemináció adatok? Tudni szeretném, hogy inszeminációból mennyire gyakori az ikerpár? Kinek volt inszeme és abból ikrek lettek-e?!

Figyelt kérdés

2012. jan. 25. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm már lombikra járt. Ment levetetni a petesejtjeit, de nagyon kevés volt, azt mondta a doki, hogy nem érdemes belefogni. Az ismim mondta, hogy akkor legalább csináljanak egy inszemet. Doki megcsinálta. Ikrek lettek belőle, egy fiú, egy lány. :)

Bocsi, ha nem túl szakszerűen fogalmaztam, de nem vagyok jártas ebben a témában, 2 évbe telt de összejött természetes úton a babánk.

2012. jan. 25. 23:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát erre pontos adatokat keresni felesleges, az inszeminációnál a stimuláció okoz(hat) többes peteérést, és többes ikerterhességet is (kétpetéjűeket persze, mert egypetéjűek nem a stimulációtól lesznek). 100-ból 1 szülésre jutnak ikrek, ebben benne vannak a lombikosok és az inszemináció útján fogantak is.
2012. jan. 25. 23:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy ettől akár 10szer több iker is foganhat, de az egyikőjük gyakran felszívódik végül.
2012. jan. 25. 23:33
 4/9 Ancs79 ***** válasza:
Szia, nekem pont így van két pocaklakó a hasamban:). Ősszel volt először egy laporoszkópiás petevezeték átvizsgálásom és a köv. vérzéskor már kezdtük is a stimulációt (injekciós), amiből 3 és 4 érett petém lett, így a doki mondta is,hogy esélyes a többes terhesség. Inszem után három héttel már látható volt két kicsi pötty az uh-n. Most vagyok a 15 hetes és most kezdek megnyugodni, hogy talán most már mind a ketten velem maradnak.:)
2012. jan. 26. 08:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Garulálok a babókhoz! Biztosan minden rendben lesz!

Első voltam

2012. jan. 26. 11:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 inszeminációnk volt. Mindkettőnél több petesejt érett meg. A második sikerült is, de nem lettek ikrek. Egy babát várok. :)

(23+3 hetes)

2012. jan. 27. 13:36
 7/9 A kérdező kommentje:

Ugyan a kérdést feltettem, annak ellenére, hogy érintett vagyok, hiszen, inszemből lett 2 baba. Már szaladgálnak, örülnénk még egy babának, de term. úton kicsi az esélye, hogy összejön, marad a stimulálás. Tanakodunk, hogy bekockáztassuk-e az inszeminációt (mert hogy egy sima stimulálás múlt hónapban nem sikerült). Mi van, ha megint kettő jön össze?! ...mert ugyan nagyon jó, hogy két baba születik, de elég fárasztó is :)

Gratulálok 15h ikres anyuka, megnyugodhatsz, de most jön a java a terhességnek. Szerintem fontos, hogy ésszerűen étkezz, ne szedj fel sokat, mert nehezebb lesz a vége.

2012. jan. 29. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is lassan érintett leszek, most lesz a kötelező átjárhatóságim.

Szuper hogy ikrek is lehetnek, gratulálok mindanyiótoknak!

És igen, azt hiszem hogy így a 15. hét körül már én is kezdenék megnyugodni:-)

2013. febr. 23. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én is lassan kezdem az inszemet, nekem van egy ikertesóm. Szerintetek így nekem nagyobb az esély egy ikerterhességre?
2013. aug. 26. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!