Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Takarítónő, bébiszitter -...

Takarítónő, bébiszitter - ciki, ha van? Szerintetek ne verjem nagy dobra?

Figyelt kérdés

Férjemet előléptették, ami a plusz pénz mellett plusz munkaidőt is jelent. Ezért úgy döntöttünk, hogy az együtt töltött idő csak rólunk és a gyerekekről szóljon, ne a takarításról és vasalásról.

Emellett hetente 1y elmennénk kettesben valamerre, mert nincs segítségünk és erre az elmúlt 4 évben nem volt lehetőségünk.

Szerintetek ez nagyon gáz? Lenézne a többi anyuka, hogy nem tudom megoldani egyedül? Pontosabban meg tudnám, eddig is meg tudtam de hogy mostantól, hogy van rá anyagi lehetőségünk, nem akarom?

2012. okt. 5. 08:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Amit írtam, nem kitalált hazugság! Az, hogy aki segíteni tud neked, egész biztosan munkanélküli, különben biztos, nem vállalna ilyen munkát. Az is biztos, hogy őneki még ez a pénz is jól jön, mint ahogy neked is jól jön az ő segítsége.

Tehát egyáltalán nem kitalált hazugságot mondanál a szomszédasszonynak, másrészt, ha nem mondasz nekik semmit, akkor is látják (ha nem hülyék rájönnek), és attól kezdve már egy rátarti akárkinek fognak tartani, és nagyon gyorsan "kiközösítettnek" éreznéd magad. Ez pedig neked sem esne jól!

2012. okt. 5. 10:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem kell kérkedni vele, de ha szóba jön, vagy valaki rákérdez, nem kell letagadni. Szép is lenne, ha szégyellni kellene azt, hogy valaki tisztességes munkával pénzt keres. Az meg, hogy ki mire költi a pénzét, magánügy. Én biztos nem néznélek le, és aki igen, az is inkább irigy lenne.
2012. okt. 5. 10:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Én 20 évesen egy 3 gyermekes családnál szoktam bébiszitterkedni. Emellett vasalok, teregetek, meg ugye kaját csinálok a gyerkőcöknek. Amíg csak a kicsi (2éves) van otthon, addig 700-at kapok óránként, ha már ketten vannak akkor 1000 és 1400, ha mind a hárman. A legkissebb kislány 4 hetes volt, mikor először voltam náluk, teljesen elfogad ő is. Általában 2-3x megyek egy héten, abban benne van egy esti mozi is. Néha a szülők hétvégére is elmennek, és akkor 2-3 napig velem van a 3 lány.

Ennek ellenére nem hanyagolják el a gyerekeket, igazán jó szülők, de nekik is kell a szabadság..:)

2012. okt. 5. 11:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Figyi, miért is kellene erről valakinek is beszámolni??

Szerinted ha ők megtehetnék, visszautasítanák ezt a lehetőséget?

Nekem is volt segítségem, egy közeli ismerős, így tudtunk rajta segíteni, és ő meg rajtunk. Mindenki jól járt.

Ha munkát adsz egy embernek, abban mi rossz van?

Felejtsd el, hogy az emberek mit gondolnak.

Csak a gyerekekkel és a férjeddel foglalkozz!!! De tényleg! :) Semmi más nem számít.

2012. okt. 5. 11:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem még azért is megszóltak az utcabeliek, mert anyu párszor kivitte a kicsimet ki egy fél órára babakocsiban tologatni, oda-vissza az utcában.
2012. okt. 5. 12:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező nem akarja titikolni, tagadni, csak egyszerűen, mivel ez egy új helyzet az életében, nem tudja, hogyan kezelje?

Mivel (gondolom) jelenleg olyan környezetben él, ahol az ilyesmi feltűnést kelt, de azért ez miatt azt sem szeretné, ha ettől kezdve a szomszédok "kikezdenék".

Majd ez is megszokottá válik, és utána nem lesz semmi gond, eleinte neked is szokni kell, és a környezetednek is, de majd kialakul, ne aggódj.

2012. okt. 5. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!