Nagyon nagy baj ha valaki (17-18) évesen egyátalán nem tud rajzolni?
Abszolút nem tud,maximum pálcika embereket de azt is iszonyú bénán.
Matekban és fizikában (pl kapcsolások),szép,átlátható rajzokat tud készíteni?
De egyébként egy 5-6 éves gyerek kenterbe verné rajzban.
Jajj, nerkünk a rajztanár mondta: nincs olyan, hogy nem tudsz rajzolni. Mindenki tud, csak aki azthiszi, hogy nem az nincs elrontva. Ha nagyon zasvar keress valami rajzkört, és ha tényleg nem tudsz, ott pikkpakk megtanulsz szépen rajzolni. Persze lehet, hoigy nem leszel a legjobb művész, de ugye az óvodás is nem nem tud rajzolni, csak nem gyakorolt eleget...
Nekem születésemkor voltak bajok, hogy leállt a szívem stb... És az orvosok azt mondták sosem fogok tudni írni, rajzolni... Ahhoz képest azért elég jó helyezést ér el az országos listán a gimi, amibe járok, és rajzolni is annyira tudok, hogy specielk építészmérnök akarok lenni, ahova tudni kell, és tudok is!:)))
Egyszerűen gyakorolsz, és megy. Ha zavar persze.
Ha meg nem zavar ne csináld. Ne erőltesd a rajzolást, az úgy nemjó... Én úgy jutottam el az egyenes vonal húzásához, hogy a füzetembe próbáltam egy iskolai órán minnél több vonalat húzni egy oldalra... (Ejnyebejnye nemfigyeltem...) Aztán vonalzó pontosan megy már... Szóval unatkozol, akkor rajzolj, és megtanulsz. (Vagy nem)
De igazából ne foglalkozz vele, látod mások se tudnak, és? Nem történik semmi...
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!