Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon nagy baj ha valaki...

Nagyon nagy baj ha valaki (17-18) évesen egyátalán nem tud rajzolni?

Figyelt kérdés

Abszolút nem tud,maximum pálcika embereket de azt is iszonyú bénán.

Matekban és fizikában (pl kapcsolások),szép,átlátható rajzokat tud készíteni?

De egyébként egy 5-6 éves gyerek kenterbe verné rajzban.

2012. okt. 4. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

húúú szerintem vesd le magad a hídról mert nem tudsz 2 perc alatt felhányni a vászonra minimum egy Mona Lisát....

már miért lenne baj?

2012. okt. 4. 19:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Èn lassan a 27 évemmel sem tudok rajzolni, mindig is utáltam semmi kreatívításom sem volt soha most sincs sajnos:(a 2.5 éves lànyom remélem nem ilyen lesz!az apja génjeit örökölte remélem ebben.
2012. okt. 4. 20:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudtam soha rajzolni, és szerintem már nem is fogok. 28 vagyok.
2012. okt. 4. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

40 vagyok, én sem tudok... A nagyobb lányom már volt második a kerületi rajzversenyen, a kicsi meg úgy rajzol, hogy mindenkinek leesik az álla.

Ez van... Nézd,olyan nincs, hogy valaki MINDENBEN tehetséges, van aki jól sportol (én pl), viszont olyan botfüle és repedtfazék hangja van, hogy azzal foglyokat lehetne kínozni Guantanamon... (pl. velem), van akinek az irodalmi tudása kiemelkedő és tizenévesen verseket ír, stb.

2012. okt. 4. 20:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Készség tárgyaból sose voltam jó. /se ének se rajz se technika/

Mikor kockát kellett rajzolni az oké volt de semmi több. Nálunk 9-10 be ének volt de azt vártam, hogy vége legyen mert az egész kínos volt. 11-12-ben rajz volt. Az, hogy nem tudok rajzolni az egy dolog. Tehát a rajz terem tele van a többiek rajzával az enyém sose volt köztük ez engem sose zavart. Bár nekünk ez inkább kikapcsolódásként rakták be. /Ne mindenhol csak írjunk.../ Nekünk mondjuk azt mondta a rajz tanár, hogy prezentációt is csinálhat az aki nem igazán rajzos.

Mondjuk ha matekon vagy anno fizikán kellett rajzolni valamit akkor ott nem volt semmi bajom mert ott csak vázlatszerűen kell csak.

Mondjuk mindigis zavart, hogy egy rakat ismerősöm van /osztálytársaim közül is/ akinek eszméletlen hangja van és ügyes rajzos. Mindig meg is irigylem őket te nem zavar, hogy nekem nincsenek olyan képességeim! Tudod miért? Van amiben én vagyok a jobb.

2012. okt. 4. 20:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem baj, ha nem megy a rajzolás, de az alapvető dolgokat azért tudni kell. Például az arányok, ha egy embert rajzolsz. A térben való elhelyezés stb.

A tanárnak tudnia kell, hogy mennyire vagy tehetséges és ahhoz mérten értékelni a munkáidat.

Tudom, hisz rajz tanárként végeztem. Nem minden gyerek tehetséges, ezért nem kell izgulnod. Azt viszont maximálisan meg kell becsülni, ha valaki próbálkozik és hozzá mérten a legjobban adja ki a kezei közül.

Ha szeretnél szebben rajzolni és érdekel, akkor akár szakkörre is beiratkozhatsz. Kreatívabb és magabiztosabb lehetsz!

2012. okt. 4. 20:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
28 éves vagyok, most kezdtem el rajzolni a 17 hónapos kislányomnak és annyira béna vagyok, hogy még egy normális szívet sem tudok rajzolni. Még élek és virulok, rajzból mindig 3-as voltam, szerkeszteni tudok és a kézügyességem is jó, de ez a rajzolás egyszerűen nem megy. Hozzáteszem, hogy tanító a végzettségem! :-)
2012. okt. 4. 20:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
37 éves vagyok, és pálcikaembereket rajzolok a 6 éves lányomnak. Problem?! :P
2012. okt. 4. 20:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik anyuka írta a gyerekszáj fórumba, hogy az apjára bízta a 3 éves gyereket, amikor hazament, látta a rajzokat. Az egyik egész felismerhető volt, megdicsérte a gyereket, de ügyes. Apuka szólt, hogy azt ő rajzolta....
2012. okt. 4. 20:55
 10/13 gabszem ***** válasza:
100%
31 vagyok és még mindig nem tudok rajzolni, csak kb mint egy óvodás...
2012. okt. 4. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!