Mit írnátok, ha a helyemben lennétek? Egyátalán írjak Neki?
Egy 13 éves, visszahúzódó, általában csendes lány vagyok. (Bár ez ebből a szempontból lényegtelen.) Van egy kedvenc magyar színészem, akit nemrég megtaláltam egy közösségi oldalon (az iwiw-en). Eddig nem mertem neki írni, vagyis inkább azt nem tudtam, hogy mit írjak. Most úgy gondolom, hogy írnék neki, de teljesen tanácstalan vagyok...
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy mit írjak neki? Hogy szólítsam meg?
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltok!
Valószínű h idősebb mint te ezért add meg a tiszteletet neki és kezdj pl így: Tisztelt XY vagy Kedves XY
Azt meg nemtudom h mit írj neki h mit akarsz tőle :)
Hát helyetted megírná valaki abban nem lenne sok értelmebn.
Azt írd meg amire kíváncsi vagy..
esetleg mutatkozz be,mondd ,hogy mennyire szereted meg ilyenek..
de nem tudom milyen színészről van szó,de ha híres akkor ne nagyon számíts rá ,hogy visszafog írni vagyhát lehet,de nekem soha nem írt vissza akinek én írtam..
egyébként ki ez a színész?? :D
Nyugi! Biztos sokan írnak neki! Ne légy türelmetlen!
:)
Neszámíts Rá hogy vissza ír..:/
Gondolj C$ak bele.. Hányan írhatnak már neki? $ztem el se olvassa. csak kitörli.. Đe te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!