Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyiért vettetek babakocsit?

Mennyiért vettetek babakocsit?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 18:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nos nem is igazán az ára számít, mert ha mindennel együtt van és egy nagyon jó fajta kocsi, akkor megéri. De lehet olcsón jót, de drágán szVrt is venni.

Esetleg ha belinkelsz nekünk egy képet, tudnánk véleményt mondani, hogy megéri e az árát! :)

2009. aug. 4. 23:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
50000 forintért és az anyósom vette.
2009. aug. 5. 08:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

előző

Travel Systemes Graco, lábzsákkal, mózes nincs hozzá, azt alapból utálom

9 ezerért vettem hozzá pelenkázóstáskát

2009. aug. 5. 08:37
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
38.000ft 2db-ot
2009. aug. 5. 08:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mar negy babakocsit volt szerencsem megvasarolni, ebbol kettot teljesen rosszul valasztottam, amikor foleg az ar alapjan dontottem. :-(

Az elso babakocsi egy Graco Expedition travel system volt hasznaltam kb 9000 forintert. Nagyon nem jott be, csorgott, zorgott, de hala Istennek veletlenul elhagytuk.

Azutan vettunk egy ujat kb 20000 forintert, ez kategoriakkal jobb volt, felarra le volt arazva epp, amikor elrohantunk kocsit venni, szoval szerencsenk volt. Tenyleg nagyon szuper volt, de a fiam hat honapos volt, amikor bevallaltuk a kistestvert, a fiam mar szepen ult, ugyhogy inkabb venni akartunk egy konnyebb, picire csukhatot, amit terhesen is elbirok es az elozot elraktuk a kistesonak.

Sikerult venni egy iszonyatosan rossz minosegu esernyore csukhato babakocsit ujonnan 10.000 forintert, teljesen muanyag volt, alacsony. (Mellesleg ugy vettuk meg, hogy en mar honapok ota egy masikrol almodoztam, de az meg nagyon draga volt, sporolni akartunk.)

Akkor megbeszeltuk, hogy veszem, amit szeretnek, ne nezzem az arat, belefer a koltsegvetesbe egy normalisabb is. Igy megvettem az alombabakocsimat 60.000-ert (ami nem rengeteg, de ez csak egy sportbabakocsi, ahhoz kepest nem olcso).

Viszont tokeletesen meg vagyok vele elegedve, meg jobb, mint gondoltam, a ferjem es a fiam utan o a kocsi a 3. szerelmem.

Ha telik ra, akkor tenyleg ne az arat nezd, hanem inkabb probald ki, tologasd, csukd ossze, nyisd ki, emeld meg, baratkozz vele, gondold at, hogy patkan konnyu lesz e fel-lerakni, lepcsonel megemelni gyerekkel egyutt, tudsz-e ra pakolni bevasarlas utan, eleg magas-e, jo szogben latod-e a gyereket, a kerekek jok lesznek-e a ti kornyeketeken. Ha mindenre igen a valasz es meg tetszik is, akkor vedd meg.

2009. aug. 5. 09:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Új babakocsi + hordozó + mózes + pelenkázótáska együtt 58ezer ft.

Mózes felesleges volt, most már nem vennék.

2009. aug. 5. 10:04
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A nagy 30 ezer volt - hordozóval együtt -, ez egy Giraffe Club, a kicsi pedig 10 ezer - 3 kerekű, extra könnyű, bár ez néha hátrány is, de buszozós anyukáknak ideális.

Mondjuk a 30 ezres tényleg olyan, hogy az ne vegye meg, aki tesónak is szánja, ez egy gyerekhez alkalmas csak, mert mire nem használtuk már, addigra teljesen leamortizálódott.

2009. aug. 5. 10:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
26.000-ért vettünk féláron akciósan új Bambino World sportbabakocsit, amit még mindig használunk (újszülött kortól bébihordóval kaptuk), és most vettem neki egy esernyőre csukhatót PC 5.000-ért.
2009. aug. 5. 10:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
48000 Ft-ért vettük a babakocsit (Titi). A mózes részét kezdjük kinőni. A 4 hónapos kislányom 64cm hosszú, a mózes pedig 72 cmes. A sportrészt meg még nem tudjuk használni.
2009. aug. 5. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!