Anyukák! Mennyiért lehet eladni egy jó állapotban lévő használt Kunert VIP babakocsit? Mik a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 15:32
1/6 anonim válasza:
Használt babakocsit, ha jó állapotban van, akkor kb. féláron lehet eladni.
Ha jól láttam most 34ezer körül van a Kunert Vip.
Persze első körben megpróbálhatod drágábban is, aztán legfeljebb lejjebb viszed az árát.
3/6 anonim válasza:
Ismerősöm nemrég adta el 20.000-ért. Kb 1,5 évet használták.
4/6 anonim válasza:
20-25-nél többet nem hiszem, hogy adnak majd érte.
Nekünk Raf-Pol King van, az majdnem ugyanolyan, 20 körül tervezzük eladni.
(Nemrég valaki majdnem megvett egy ilyet használtan 30-ért, aztán felvilágosítottam, hogy 5 ezerrel többért már újat kap, azért ez szerintem pofátlanság ennyit kérni!)
5/6 A kérdező kommentje:
Én is 20 körül gondolkoztam rajta. De láttam,aki ahsználtan 39 ezer forintért árulja:)
2011. aug. 25. 16:56
6/6 anonim válasza:
Nekünk is ilyen volt.Én eltettem a második babánknak,de ha eladnám akkor 20-25ezerért.De tudok olyat aki 37ezerért adta el használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!