Használ valaki KUNERT VIP típusú babakocsit? Mi a tapasztalatotok erről a kocsiról?
Nekünk Kunert VIP van...hétfő óta használom,de szerintem nagyon jó. Én falunk használom,igen könnyű és szerintem igen csinos. Én csak ajánlani tudom. :)
2hetes kislány anyukája
De tényleg olyan, mint a képeken?
Én nagyon masszívnak látom :)
Remélem az is...
Én olyat fogok venni,egyenlőre még korai lenne :)
Láttam egy nőt tegnap az utcán,ilyenje volt piros virágosban!Nekem a fekete-napsárga tetszik!
Hát megállítottam és megkérdeztem a tapasztalatait a kocsiról!Először hülyének nézett,de kedves volt!Elmondta,hogy a kátyús utak és járdák miatt nagyon jó!Ömlengett még és nagyon meggyőzött!A babája imád benne lenni!Nagyon szép élénk színe van,nagy kerekei és tényleg olyan masszív!
SZIA!
Én is csak jót tudok mondani róla, mi 4 hónapja használjuk, és szerintem újra ezt a típust venném.
Itt színt is választhatsz, és ingyen kiszállítják: http:/www.benzor.hu
Nézd,ezt az oldalt találtam!Nagyon sokáig keresgettem,mivel szerettem volna látni mielőtt megrendelem,hogy milyen a lábzsák nélkül átalakítva!Nagyon szép ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!