Mennyiért vettetek babakocsit?
kettő van. egyik nagy,fekvős,téliesíthető: 26000.- (retrus), a másik esernyőre csukható,használtan vettük,8000.- (bébé confort)- ezt 8 hós kora óta használjuk.
mindkét babakocsi tökéletesen működik,a retrus szuper volt újszülöttként,télen a hatalmas sétákhoz, a mostani meg azért jó,mert könnyű vele utazni
70.000-ért,de nem tudom megérte e,mert még nem használtuk.
40 h kismama
Pierre Cardin PS692 69900 Ft.
Akkor nagyon tetszett és igen praktikusnak gondoltam, de így utólag látok hibákat. Pl nem is csukható olyan kicsire, mint gondoltam. Fújható kereke van és nem tömör és bizony kaptunk már deffektet! :(
A sportrészéről nem tudok nyilatkozni, mert még nem használjuk.
Ja és még egy hiba, ami már nagyon bosszant: egyszerűen nem kapunk rá napernyőt a hül.ye váza miatt!!!
0,- forintért. Mind a hármat örököltük.
Az első ilyesmi, csak 5 évvel ezelőtti kiadásban:
A második szintén hasonló, csak 4 évvel ezelőtti modell:
A harmadik egy sima kis futkozós, már nagyobb babáknak.
Mindegyikkel nagyon meg vagyok elégedve, bár az utolsót még nem próbáltuk, ezek még mindig babakocsik, pedig mindegyikben a mi picikénk a negyedik baba!!! Jól moshatók, szétszedhetők, strapabírók, kényelmes vezetni őket, berakhatók a kocsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!