Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyucik! Szerintetek ez ciki...

Anyucik! Szerintetek ez ciki lenne? SOS!

Figyelt kérdés
Szóval a fiam várólistás a bölcsiben, és szeretném, ha mindenképpen felvennék. Mi történne akkor, ha megkérdezném a következőt a vezető gondozónőtől: "Mennyibe kerül, hogy előre ugorjon a listán, és biztos felvegyék?" Mert ugye ha mond egy x összeget, akkor ok, fizetek, és meg van oldva a gond. De ha ő pont nem az akit le lehetne fizetni? Utána meg ha felveszik esetleg még is tökre ciki lenne, nem?
2012. szept. 30. 14:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Akkor a helyi önkormányzatnál kell intézkedni. Olyan nincs, hogy nem veszi be a bölcsi, ne hagyd annyiba.
2012. szept. 30. 15:47
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Hidd el, nincs olyan hely, ahová már ne mentem volna panaszt tenni, mindenki csak széttárja a kezét, hogy tehetetlenek, ez van. Most azon gondolkodom, hogy mégis itthon maradok a kicsivel... vigyék a házat, a kocsit, úgyis lassan belebetegszek ebbe, hogy hiába dolgozunk, nem elég a pénz semmire... és még a család is rámegy, a gyerekek nem tudják lassan, hogy néznek ki a szüleik... Szerintem ez a világ most nagyon beteg.... :( Lásd a kérdezőt, egyszerűen nem tudom bántani azért, amit ír, merthogy itt tartunk...
2012. szept. 30. 15:53
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

"De ha hivatalosan dolgozik anyuka apuka akkor nincs olyan, hogy nem veszik fel sehova."

Hát pedig van. Például nálunk. Nem hogy bölcsibe, még oviba is iszonyú nehéz bekerülni, mert nincs hely.

2012. szept. 30. 16:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Pedig tényleg van ilyen! Ismerek olyat, akinek a gyerekét nem vették fel a bölcsibe, és nem tudott visszamenni dolgozni. Pedig elég szerény anyagi körülmények között élnek és nagyon kellene a pénz. Szóval megértem a kérdező elkeseredettségét, de én sem így kérdezném meg.

Az egyik válaszoló írta, hogy: "hogyan lehetne mégis elintézni, hogy felvegyék" - ez elég burkolt és a vezető gondol, amire akar...

Én még azt csinálnám, hogy hetente 2-3x rájuk telefonálnék, hogy van-e már felszabadult hely. Csak megunják!

Azt javaslom menj be az önkormányzathoz. Úgy tudom, ott mindig van 2-3 pót hely ilyen esetekre. Egy próbát megér! Sok sikert!

2012. szept. 30. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Keress valakit a màsik falukban akihez be tudod jelenteni magatokat ideiglenes lakcímre. Unokatesómék is így csinálták, nálunk voltak bejelnetve mert nàluk nincs is bölcsi. Îgy működik...
2012. szept. 30. 17:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Mivel a bölcsik az önkormányzathoz tartoznak, ha valóban protekcióra van szükség a bekerüléshez, akkor én inkább az önkormányzathoz mennék be, írj fellebbezést, kérj időpontot a polgármestertől, jegyzőtől, szociális osztálytól. Sajnos ilyen világban élünk, hogy ha valamit el akarsz érni, ami alapból járna, de mégsem, akkor neked kell kijárnod.

Én direktben a gondozónőnél nem próbálkoznék be vesztegetéssel, az biztos. Nagyon kellemetlen helyzet.

2012. szept. 30. 21:28
 17/18 A kérdező kommentje:
Én is letettem végül a vesztegetésről, egyik ismerősöm mondta, hogy nem az a pénz elfogadós nő. Hát majd lesz valahogy. :(
2012. szept. 30. 22:38
 18/18 anonim ***** válasza:
vesszen meg aki pontoz
2012. okt. 1. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!