Anyucik! Szerintetek ez ciki lenne? SOS!
"De ha hivatalosan dolgozik anyuka apuka akkor nincs olyan, hogy nem veszik fel sehova."
Hát pedig van. Például nálunk. Nem hogy bölcsibe, még oviba is iszonyú nehéz bekerülni, mert nincs hely.
Pedig tényleg van ilyen! Ismerek olyat, akinek a gyerekét nem vették fel a bölcsibe, és nem tudott visszamenni dolgozni. Pedig elég szerény anyagi körülmények között élnek és nagyon kellene a pénz. Szóval megértem a kérdező elkeseredettségét, de én sem így kérdezném meg.
Az egyik válaszoló írta, hogy: "hogyan lehetne mégis elintézni, hogy felvegyék" - ez elég burkolt és a vezető gondol, amire akar...
Én még azt csinálnám, hogy hetente 2-3x rájuk telefonálnék, hogy van-e már felszabadult hely. Csak megunják!
Azt javaslom menj be az önkormányzathoz. Úgy tudom, ott mindig van 2-3 pót hely ilyen esetekre. Egy próbát megér! Sok sikert!
Mivel a bölcsik az önkormányzathoz tartoznak, ha valóban protekcióra van szükség a bekerüléshez, akkor én inkább az önkormányzathoz mennék be, írj fellebbezést, kérj időpontot a polgármestertől, jegyzőtől, szociális osztálytól. Sajnos ilyen világban élünk, hogy ha valamit el akarsz érni, ami alapból járna, de mégsem, akkor neked kell kijárnod.
Én direktben a gondozónőnél nem próbálkoznék be vesztegetéssel, az biztos. Nagyon kellemetlen helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!