Kismamák hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Én már aludni sem tudok.
Szia!
Én szörnyen érzem magam:(
24 hetes vagyok, és van egy 16 hósom is, aki folyton megy, rohan, én meg annyira hulla vagyok, hogy néha semmi erőm hozzá sem:(
Mi tetőtérben lakunk, és per pillanat 30 fok van nálunk, a levegő meg sem mozdul, hiába van tárva nyitva minden. Be is van sötétítve, de semmi nem használ.
Éjjelente alig alszok, óránként fent vagyok vagy a meleg miatt, vagy mert pisilnem kell, vagy más miatt. Megjegyzem éjjelre kellemesen 29 fokra hűl le a lakás... Megy a ventillátor a szobánkban, de hamar felmelegszik, úgyhogy az sem megoldás.
Nappal szédülök, hényingerem van, úgy érzem menten elájulok, baromi szarul vagyok:S
Enni eszek, de főleg iszok...
Nyugi, baja nem lesz a babádnak, de a folyadékról gondoskodj!!
én 14 hetes vagyok, de semmit sem birok csinálni, és ez szörnyen idegesítő. A villamoson, buszon le kell üljek, mert rosszul vagyok, valamelyik nap a buszmegállóban majdnem elájultam, pedig reggel volt és csak 10 percet vártam. Még dolgozok, az irodában a légkondi mellett is meleg van, de ha kimegyek az irodából, egy órai terepmunka után sápadt vagyok, és iszonyú rosszul, szinte egész délután. A lakásunk dél-nyugati fekvésű, egész nap odasüt a nap. Ja, és plussz: hogy legyen pénzünk, délutáni otthoni munkát is felvállaltam, egész nap ülök, fáj a fenekem, állni nem birok, és haladni kell a munkával is. Szóval szörnyű. Jövő héttől 3 hétig szabin leszek, legalább pihenni fogok.
Ja, aludni én sem nagyon tudok, vagy egy hete megint minden éjjel felkelek a WC-re, reggelre hulla vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!