16-17 évesen nem korai?
"Párommal" 2 éve együtt vagyunk,babát szerettünk volna,az első becsúszott,de sajnos el is ment,ettől én jobban kivagyok,mint barátnőm.
Én 17 éves vagyok,barátnőm 16,tudjuk milyen nagy felelősség,és lemondás egy gyerek,anyagiak is meglennének,hogy belevágjunk és megkapna mindent!
Csak ÉN nem merek belevágni,mivel félek,hogy ha megint elmegy,én teljesen összetörök....
Szerintetek vágjunk bele?
VAGY,ha összeházasodunk(nagykorúsítás),akkor esetleg örökbe fogadni egy babát?
Nagyon korai, kedves.
Inkább tanuljatok, képezzétek magatokat, menjetek el dolgozni, építsetek saját egzisztenciát, és ha tényleg egy életre terveztek együtt, akkor építsétek a kapcsolatotokat.
Ha már benőtt a fejetek lágya, és még mindig akarjátok, házasodjatok össze, és kezdődhet a családtervezés.
Az elhalt pici miatt részvétem, sajnálom.
nem, nem korai. Nem ti lesztek az egyetlenek, akik segélyből fognak megélni, vagy anyu/apu nyakán tengődni még 40 évesen is. A gyereknek is jót fog tenni, hogy olyan emberek vezetik az életben, akik még maguk is gyerekek. Biztosan nagyon okos, szófogadó gyerek lesz, aki teli önbizalommal fog belevágni az életkezdésbe majd. Elvégre otthon is látták a bölcsességet, megfontolt, átgondolt viselkedést.
Vagy nem.
Pártolom a korai gyermekvállalást, én 26 voltam az elsőnél. A korai és szerintem elfogadható életkor tervezett terhesség esetén 20 év. És ez még így is nagyon egyén függő. Sok 20 éves még alkalmatlan lenne szülőnek, a háttérről nem is beszélve.
A 16-17 még gyerek kategória, ha tetszik, ha nem. Semmiképp nem való még nektek egy kisbaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!