Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti megtartanátok a babát?

Ti megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés pénzből élek, csak az alapokat veszem, hónap végén már szinte éhezek. A kevés fizetésemből még a nagymamámat is ápolnom kell, ő se kap sok nyugdíjjat, ráadásul most még a segélyt is megvonták. Nagyon nehéz most nekem. Már lassan döntenem kéne, de nem tudok. Nagyon szeretném megtartani, de ha belegondolok, akkor ilyen körülmények közé nem lenne szabad, kiszúrás lenne az ő szempontjából, viszont szeretetből nem lenne hiánya, szerintem jó anya lennék, bár még elég fiatal vagyok. Egy nagyon apró faluban élek. Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudok senkivel se beszélgetni, szüleimre se számithatok. Kérlek segítsetek. Sokan körülöttem nem tennének fel ilyen kérdést, nekik ezen nincs mit gondolkodni, de a babának meg nem akarok olyan gyerek kort mint amilyen az enyém volt. Édesapja nem igen lenne a babának, de talán jobb is így.
2012. szept. 24. 21:43
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
72%
hány hetes vagy amúgy? voltál dokinál?
2012. szept. 27. 22:31
 32/34 anonim ***** válasza:
54%

Egyik sem jó döntés,nehéz megmondani,hogy melyik lenne a kevésbé rossz!

Menj be a legközelebbi családsegítőbe,ott segítenek Neked!!

Kívánom,hogy jó döntés szülessen,és hogy bármelyiket is választod,nem bánod meg soha!!

Üdv: 3 lányos,21hkm

2012. szept. 28. 11:44
 33/34 anonim ***** válasza:

Szerintem jól döntöttél,én úgy gondolom ebben a helyzetben két döntés van,hogy megtartod vagy örökbe adod,ha egy baba megfogant a akkor dobog a szíve,önzőség elvenni az életét.A másik az,hogy egyetlen fogamzásgátló módszer sem 100%os,csak ha önmegtartóztatásban él az ember.

20évesen,2.os főiskolásként megtartottam a babát, a párom is főiskolás volt,nem bántuk meg nagyon szeretjük,már 1,5 éves nekünk meg sokkal jobb lett a helyzetünk és jobb is lesz.

Kitartást és jó egészséget kívánok nektek!

2012. szept. 28. 18:46
 34/34 anonim ***** válasza:
Azért az durva,hogy az egyik válaszoló inkább megölné a gyerekét,csak hogy ne apa nélkül kelljen felnőnie,hihetetlen milyen gondolkodású emberek vannak ezen az oldalon.
2012. szept. 28. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!