Ti megtartanátok a babát?
19: Biztos hogy nem bánná meg, mivel a GYEREKE! Ezt még a nehéz anyagi körülmények között sem szokták azt gondolni az anyák a gyerekükről miután hordta 9 hónapon át, megszülte, és megszerette hogy az anyagiak miatt bárcsak elvetette volna annak idején.... ehhez nem kell jósnak lenni kedves 19-es.
(nem a 18-as voltam egyébként)
Pedig én láttam rá sajnos példát, hogy megbánta, aminek hangot is adott. A gyerek itta meg a levét. :S
Kérdező, hogy döntöttél?
23-as szerintem annak az "anyának" nincs szíve. A kérdezőnek viszont van, ez látszik a kérdésből is!
Kedves kérdező! Gratulálok és nagyon boldog babavárást, könnyű szülést kívánok.
nekünk van 2 kisfiunk (4éves és majdnem 3 évesek). soha nem tudtam volna őket örökbe adni, mindig arra gondolnék hogy lemondtam róla, másnak mosolyog, vagy hogyha egyszer megmondják neki hogy ők nem az igazi szülei, akkor mit érezne az anyjával kapcsolatban? bizots nem értené meg miért mondott le róla, magyarázhatnák neki hogy a mamájának nem volt pénze stb... úgysem értené meg. én nem mondanék le róla soha!Jó én könnyen mondom, mert 11 éve vagyok a párommal, házasságba született, van apukája, jól megvagyunk, de akkor is így gondolom. Mi van ha időközbe talál a kérdező valakit aki melléáll, és felnevelik együtt a babát. sose tudni milyen fordulatot vesz az életük.....
Az abortuszt is ellenzem, az egyenlő azzal hogy megöletem. ennyi.
szerintem szüld meg és majd csak meglesztek. Úgy szokták mondani, hogy "Ahová az Isten állatot ad, oda ad legelőt is!"
22.27-es vagyok, jól döntöttél, tudtam én hogy így fogod gondolni, éreztem :)
Jó egészséget, boldog babavárást, kitartást és szeretsd ŐT NAGYON! Ő téged választott anyukájának és ez a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!