Ti megtartanátok a babát?
Én ilyen dolgokat inkább megelőzök. Bennem előre jött az érzés mikor kapcsolatom lett, elején is jártunk, se pénz de semmi, mi lesz ha terhes leszek, képzeletben az is voltam és vívódtam, mint állat, h most hogyan tovább. És azt mondtam nem inkább vedekezem. Ha úgyis becsúszott volna én nem is tudom mit csináltam volna, lehet dokik és önkormányzatiak hadaval beszéltem volna mi a jobb. Menj el ilyen anyaotthonokba, tanacsadohelyekre, és az ott hallottak alapján dönts.
Am hány éves vagy és mivel foglalkozol?
ha nem vagy képes elvetetni, mert úgy érzed hogy megbánnád, akkor már te is tudod a választ....
nem hiszem hogy megbánnád ha megtartanád... de biztosan nagyon nehéz lesz...
attól függ milyen állapotban van a nagymamád, talán meg jó hatással is lenne rá hogy dédunokája lesz...?
ha szeretetben neveled a gyereket, boldog gyermekkora lesz. azonkívül mint egyedülálló anyának, jogosult leszek különböző segélyekre, pl neten kaphatsz ingyen babaholmikat stb...
barátok, ismerősök, szülők???
lehet hogy ha elveteted nagyon nagyon szomorú leszel és boldogtalan :-( de nem dönthetek helyetted nyilván, te tudod mit érzel...
Már el döntöttem, hogy mi lesz.
Amúgy 24 éves vagyok és végzettségem szerint fodrász vagyok. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, még írhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!