Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti megtartanátok a babát?

Ti megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés pénzből élek, csak az alapokat veszem, hónap végén már szinte éhezek. A kevés fizetésemből még a nagymamámat is ápolnom kell, ő se kap sok nyugdíjjat, ráadásul most még a segélyt is megvonták. Nagyon nehéz most nekem. Már lassan döntenem kéne, de nem tudok. Nagyon szeretném megtartani, de ha belegondolok, akkor ilyen körülmények közé nem lenne szabad, kiszúrás lenne az ő szempontjából, viszont szeretetből nem lenne hiánya, szerintem jó anya lennék, bár még elég fiatal vagyok. Egy nagyon apró faluban élek. Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudok senkivel se beszélgetni, szüleimre se számithatok. Kérlek segítsetek. Sokan körülöttem nem tennének fel ilyen kérdést, nekik ezen nincs mit gondolkodni, de a babának meg nem akarok olyan gyerek kort mint amilyen az enyém volt. Édesapja nem igen lenne a babának, de talán jobb is így.
2012. szept. 24. 21:43
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
66%
De mi van az apával?
2012. szept. 25. 00:15
 12/34 anonim ***** válasza:
30%
a megfogant elet az mar ott van bened lakik szive dobog.Ha szivedben szeretet van meglesz a tobbi is higy ebben.ha csak egy kicsit is ketelkedsz akor ne tedd meg.baratnom tobb eve var a babara es kezelesre jarneki nem adatik meg a baba te megkaptad neked rendte az elet ezt a kis lenyt fele te vagy.Ne olsd ki az eletet meg ha nehez sors var ratok ketten szeretetben sok minden megoldbato.Keress egy templomot ok segitenek ruhaval bolcsovel stb minden rendben lessz keress segitseget. sok erot kitartast kivanok neked es minnel elobb csinaltass egy uh nezd meg a baba szive milyen szepen dobog es elni akar veled.
2012. szept. 25. 01:26
 13/34 anonim ***** válasza:
38%

Én ilyen dolgokat inkább megelőzök. Bennem előre jött az érzés mikor kapcsolatom lett, elején is jártunk, se pénz de semmi, mi lesz ha terhes leszek, képzeletben az is voltam és vívódtam, mint állat, h most hogyan tovább. És azt mondtam nem inkább vedekezem. Ha úgyis becsúszott volna én nem is tudom mit csináltam volna, lehet dokik és önkormányzatiak hadaval beszéltem volna mi a jobb. Menj el ilyen anyaotthonokba, tanacsadohelyekre, és az ott hallottak alapján dönts.

Am hány éves vagy és mivel foglalkozol?

2012. szept. 25. 06:58
 14/34 anonim ***** válasza:
52%
Jó a 11-es kérdése, csak nem válaszolsz! A papa hol van a történetben?
2012. szept. 25. 07:38
 15/34 anonim ***** válasza:
87%
22.37-es: ilyen alapon ha az édesapádat gyermekkorodban valami okból elvesztetted volna, Téged azonnal meg kellett volna ölni, nehogy apa nélkül nevelkedj tovább? (Én nagyon sok apa nélkül nevelkedő, boldogan kacagó gyermeket láttam már. Ha megkérdeznénk őket, valószínűleg nem akarnának meghalni csak azért, mert nincs édesapjuk)
2012. szept. 25. 08:53
 16/34 anonim ***** válasza:
66%

ha nem vagy képes elvetetni, mert úgy érzed hogy megbánnád, akkor már te is tudod a választ....

nem hiszem hogy megbánnád ha megtartanád... de biztosan nagyon nehéz lesz...

attól függ milyen állapotban van a nagymamád, talán meg jó hatással is lenne rá hogy dédunokája lesz...?

ha szeretetben neveled a gyereket, boldog gyermekkora lesz. azonkívül mint egyedülálló anyának, jogosult leszek különböző segélyekre, pl neten kaphatsz ingyen babaholmikat stb...

barátok, ismerősök, szülők???

lehet hogy ha elveteted nagyon nagyon szomorú leszel és boldogtalan :-( de nem dönthetek helyetted nyilván, te tudod mit érzel...

2012. szept. 25. 09:34
 17/34 anonim ***** válasza:
92%
Ezt neked kell eldöntened, nem nekünk. Segélyre meg nem szülnék..
2012. szept. 25. 10:25
 18/34 anonim ***** válasza:
45%
ha megtartanád , nem bánnád meg, ha megölnéd, abba lehet lelkileg belerokkannál :(
2012. szept. 27. 21:46
 19/34 anonim ***** válasza:
33%
18: Honnan tudod, jós vagy?
2012. szept. 27. 21:49
 20/34 A kérdező kommentje:

Már el döntöttem, hogy mi lesz.

Amúgy 24 éves vagyok és végzettségem szerint fodrász vagyok. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, még írhattok.

2012. szept. 27. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!