Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek hogy tetszik a Jázmin név?

Kinek hogy tetszik a Jázmin név?

Figyelt kérdés
köszi a válaszokat
2009. aug. 1. 10:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Jázmin nekem egy virág. Emberhez kapcsolni nehéz. Mert nem mindegy ki kapja. A név választásban ne csak azt néz neked mi tetszik, hanem hogy illi e majd a babához. Mert teszem azt, hogy egy erős férfias kinézetű babát bájolgós néven hívni röhelyes. Az én lányom neve megérzésből jött nem választott. Viszont egy darabig nem is neveztem a nevén, mert sokáig fiúnak nézték. De úgy is nézet ki. Mostmár lányos. De mindkettőnek szép volt.

Ha úgy érzed ez a legjobb amit tudsz neki adni, nézd meg azt is tudod e becézni, jól megy e a vezeték névhez. Ha mindezzel elégedett vagy jöhet a név.

Én lágynak tartom ezt a nevet nincs benne határozottság. De ettől még szép.

2009. aug. 1. 13:25
 12/19 A kérdező kommentje:
köszi az öszine válaszokat!!
2009. aug. 1. 13:32
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
lányom Szandra Jázmin :-)
2009. aug. 1. 13:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon tetszik ez a név. A kislányom második keresztneve Jázmin.
2009. aug. 1. 13:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszett (tetszik), par eve gondolkodtam rajta, de fiunk szuletett, illetve a ferjemnek mas tetszett. Az egyetlen kivetnivalom nekem tenyleg csak az a Jazmin nevvel szemben, hogy az elmult ket evben a tarsasagunkban szuletett 5 lany bababol 3 ezt a nevet kapta, tehat a felenk mar nem ugy altalanossagban gyakori, hanem hihetetlenul suru.

Ebben az a jo, hogy igy biztosan masnak is tetszik. De abban nem vagyok biztos, hogy a sok kislany fogja dijazni, hogy a suliban kulonbozo megkulonbozteto neveket kapnak majd, mert osztajonkent 3-4 Jazmin lesz. Anno nalunk a Krisztinabol volt 3 (az osszesen hat lanybol), majd kozepiskolaban 4 Timea es nem voltak oda a becenevekert, amiket megkulonbozteteskeppen a tanaroktol kaptak. Volt olyan, aki nemes egyszeruseggel a vezeteknevukon hivta oket, hat nem volt tul kedves dolog.

2009. aug. 1. 19:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett,de már nem adnám mert tucat név lett.Minden második kislányt így hívnak!
2009. aug. 1. 21:48
 17/19 A kérdező kommentje:
azén környezetem ben egyetlen JÁZMIN nevü nincs.fura!
2009. aug. 2. 12:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Esetleg kerdezd meg a vedonodet, hogy szuletik-e a korzetben nagyon sok Jazmin, vagy nem. Mar ha erdekel.

A testveremeknek ket lanyuk van, az idosebbik nagyon kulonleges es egyedi viragnevet kapott, igy a masodiknak is viragnevet szerettek volna. Odavoltak a Jazminert, az sem zavarta oket, hogy nem annyira egyedi, mint amilyet eredetileg szerettek volna. De epp szules elott a vedono szolt nekik finoman, hogy az egy dolog, hogy sok a Jazmin a falujukban, de a romak kaptam meg fel nagyon es ot roma lanybababol harom Jazmin lett az elmult heten. Ugyhogy ok vegul emiatt dontottek masik nev mellett, mert ott jar majd suliba a kislanyuk a sok-sok Jazminnal egyutt.

2009. aug. 4. 22:19
 19/19 A kérdező kommentje:
engem nem zavar hogy esetleg a romák közt is van JÁZMIN!!!!!
2009. aug. 5. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!