Emlékeztek még arra a Jázmin nevű lányra, aki egy évvel ezelőtt segítséget kért? Mi lett vele?
16 éves volt és teherbe esett, a szülei pedig nagyon vallásosak voltak és nem merte nekik elmondani,majd amikor megtette az apja megverte a barátját és őt bezárta aztán a vége az lett,hogy össze házasodtak(legalábbis tervezték)...
Nem találom a kérdést, de érdekelne mi lett velük, nem tudja valaki, aki még belenéz a kérdésbe olykor-olykor?
Szívesen :)
Amúgy egyszerű a módja, ha ilyeneket akarsz keresni. Az oldal keresőjével itt biztos nem boldogulnál, de a google mindig megtalálja. Csak beírsz pár olyan szót, ami biztos, hogy szerepel a kérdésben, vagy a válaszokban (itt azt írtam be, hogy Jázmin, és azt, hogy terhes), majd utána annyit írsz: site:gyakorikeredesek.hu így csak ezen az oldalon keres.
Szia!
Errol a kerdesrol lemaradtam de most vegig olvastam,irtam is,remelem valaszol mert nagyon erdekel,hogy mi lett vele-veluk.
majdnem 1 eves kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!