Anyukaként mit gondoltok ezekről a szettekről, felvennétek, ha ilyenben láttok mást az túlzás anyaként? (3 gyerekes anya)
Nincs ezzel semmi gond. Ezek pl nem is kihivoak szerintem, siman csinosak, noiesek, de abszolut hetkoznapi, utcai ruhazat.
En is szoktam hasonloan is oltozni, de en gyakrabban hordok szoknyat, rovidnadragot, minit, rovidet. Harisnyaval, hosszu szaru csizmakkal, rovid kabatokat, dzsekiket.
Igy sem a k.rvas valtozatban oltozom, de tisztaban vagyok vele hogy nemelyik kihivobb. Pedig konkretan nem mely sohasem a dektazsom, nem extra minik a szoknyak, nem log ki semmim.
Platformot en nem hordok, mert 178 cm magas vagyok, a ferjem meg csak 5 cm-rel tobb, a platform nekunk nem praktikus, de 5-7 cm-ig hordok magassarkukat is.
Engem szemely szerint nem foglalkoztat a dolog, hogy ez igy anyas-e vagy sem masok szerint, nem akarom az oltozekemmel hangoztatni az anyai mivoltomat, nem ezen mulik.
29 eves vagyok, ket gyermekem van. Tisztaban vagyok vele, hog eljon az a kor, amikor valtoztatnom kell aprankent a ruhataramon, de nem az anyasagomtol fugg ez.
Es amit az egyik valAszolo is mondott, nem feltetlenul az oltozek tunik fel masoknak. Ha szoba kerul, akkor inkabb azt emlitettek meg nehanyan, hogy nem latszik rajtam, hogy szultem, vekony vagyok es nem maradt pocakom. Nem extra jelenseg ez, csak siman meg kicsik a gyermekeim es gondolom ezert "varnak" mast.
Ilyen kérdéseket már én is kaptam hová megyek így kiöltözve....közben ez egy hétköznapi cucc volt.
Az a baj hogy az emberek adták lentebb a ruházkodást.Példa: Bálban kétféleképpen öltözködnek: egyik nagy báli ruha a másik majnem farmerba.
Színházban:egyik kiöltözve csilli villi, a másik majdnem farmerban.
Nekem ezek a ruhák hétköznapiak.
Szia!
Már sokan írtak,de azért én is leírom,hogy nagyon de nagyon CSINOSAK ezek a ruhák. Egészen másra számítottam én is a kérdés alapján,azt hittem átlátszó felsők lesznek meg miniszoknya 60centis tűsarkúval =) Ezekben még a játszótéren is elvagy,a magassarkú kivételével,de azt meg akkor felveszed máshová. Én így öltözködtem a terhességem előtt,és amíg tudtam alatt is,és remélem fogok tudni majd a szülés után is. Semmi kivetnivaló nincs ebben,attól még,hogy valaki anyuka lesz, NŐ marad. Engem kiráz a hideg,a szakad mackóruhás zsíros hajú,lerágott körmű anyukáktól. Persze nem tudhatom,hogy mennyire fáradt,vagy nincs ideje,de én mindenképpen szeretnék magamra adni a szülés után is. Magam miatt elsősorban,meg hát azért a párom se azt lássa,hogy még hajat mosni sem tudok. Ezek nagyon ízléses,nőies ruhák,nagyon tetszenek nekem is =) Biztosan,hogy nem emiatt szólnak meg,maximum féltékenységből. Én nagyon becsülöm benned,hogy 3 gyermek mellett is csinos tudsz és akarsz maradni! =) Szóval nem kell mosogatórongyként kinézni az ember lányának,ha már anyuka ;)
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!