Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukaként mit gondoltok...

Anyukaként mit gondoltok ezekről a szettekről, felvennétek, ha ilyenben láttok mást az túlzás anyaként? (3 gyerekes anya)

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 19. 16:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek. Ha tényleg olyan alakod van, hogy felveheted ezeket, vedd fel, és légy rá büszke :) Én örülnék neki, ha már ilyen cuccokat hordhatnék, de erre 8hónapos terhesen még várnom kell egy kicsit :D Ha tudsz a gyerkőcök után futni benne, akkor a magassarkú is mehet nyugodtan :) Attól, hogy anyuka vagy nem kell mackóban járnod, vagy "öreglányosan" öltöznöd :)
2012. szept. 19. 17:19
 12/27 TKI Ibolya ***** válasza:
Nekem is 3 gyerekem van és én is ilyenekben járok. Nincs ebben semmi rossz.Azért bámulnak mert vékony vagy.rajtam is mindenki elcsodálkozik mikor kiderül hogy 3 gyerekem van.
2012. szept. 19. 17:21
 13/27 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jók.
2012. szept. 19. 17:37
 14/27 anonim ***** válasza:
Jó néznek ki a rucik.Jó magam is ilyesmiket hordok, sőt merészebbet is.Jó alakom van 2 gyerek után is.28 éves vok, nem hiszem hogy gyerek szülés után ,,asszonyos" ruhákat kelle hordanom.Még olyan ruhám is van ami gimiben volt rám jó.:-)
2012. szept. 19. 17:41
 15/27 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kihívóak, nyugodtan hordj ilyet, nem kell azért kantáros nadrágban, férfiszandálban és zsíros hajjal mászkálni, mert anya vagy. Én pl. Egy csöppet merészebben öltözök. Ha neked tetszik, akkor nincs semmi baj.
2012. szept. 19. 17:45
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ez egy kisváros, itt nem öltöznek hasonlóan főleg a cipőkre értem...
2012. szept. 19. 17:49
 17/27 anonim ***** válasza:
Akkor meg te lehetsz a divatikon! :) Ne érdekeljen, mit szólnak hozzá. Magadnak éled az életed! Csak azok véleményére hallgass, akik fontosak neked. Sokkal jobb érzés csinosnak lenni, önbizalommal tölt el ( legalábbis engem ).
2012. szept. 19. 17:55
 18/27 anonim ***** válasza:
teljesen normalis, csinos osszeallitasok. siman felvennem mindet, sot en is hasonlokban jarok. azert mert anya vagy nem kell melegitoben jarnod. nem is ertem az osszefuggest.
2012. szept. 19. 18:05
 19/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom, írta-e valaki, de a kiegészítőket nem venném fel, mert azt letépné rólam a gyerek :-)

Amúgy rendben van szerintem.

2012. szept. 19. 18:07
 20/27 A kérdező kommentje:
Épp múltkor olvastam itt is egy hasonló kérdést és ott a válaszolók 80% a azt írta hogy ilyen cipőkben nem lehet gyerek után szaladgálni meg játszóterezni homokozni etc.és itt felénk is mindig megkérdezik hogy megyünk valahova vagy hova készülünk így kiöltözve...holott ez nekem nem kiöltözés.
2012. szept. 19. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!