Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért a nő joga dönteni az...

Miért a nő joga dönteni az abortuszról? Nekem miért nincs beleszólásom?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek abortusz lesz szerdán. Én szerettem volna a babát, anyagilag jól állunk, szülőktől külön élünk.

Így hogy ő akarja már rendben is van?

Bezzeg ha egy férfi mondja, akkor ő egy szemét, gerinctelen dög....

2012. szept. 17. 11:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
95%

Édesanyádnak tartogasd ezt a stílust!

Biztos te is egy vagy azok közül, akik szerint, ahol kettõnek jut étel, ott jut háromnak is... Holott egy gyerek nem csak ennyi...

Mindenkinek joga van eldönteni, hogy megtartja-e vagy sem. Az, hogy miért így döntött, ahhoz semmi közünk. Kérdezõ 30 éves felnõtt férfi, erre idejön "picsogni", hogy jaj, szerintetek...? Mint ha változtatna bármit is. Ezt tudomásul kell venni és elgondolkodni a továbbiakon.

2012. dec. 8. 10:13
 32/36 anonim ***** válasza:
0%

"Ő még szabad akar lenni, kiélvezni az életet, nem akar egy babával bajlódni.

Azt is felajánlottam, hogy én maradok itthon, de így sem akarja.

Ő 28, én 30 vagyok"

" Én szerettem volna a babát, anyagilag jól állunk, szülőktől külön élünk."

Ha szerinted az elfogadható indok az abortuszra, hogy még szeretne 3-4-5 évig havajozni, akkor az előző kommentemnél csak durvábban tudom megfogalmazni mit gondolok rólad.

2012. dec. 8. 12:05
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
El tudok képzelni olyan szituációt, amikor el kell vetetni a gyereket. Ha az anya például még egészen fiatal, maga is gyerek még. Az is ok lehet, ha olyan egészségi problémával születne, amivel tényleg nem tudna teljes életet élni. Azt is megértem, ha olyanok az anyagi körülmények, hogy nem tudnak ellátni egy/mégegy gyereket. De az, hogy nincs kedve, az egy aljas, undorító, és úgy általában minősíthetetlen érv. Más évekig kínlódik, mire összehoz egy babát, vagy akár össze sem jön, az ilyen patkány meg kikapartatja magát, mert uncsi lenne babázni. Aljas féreg az ilyen, nem más.
2012. dec. 8. 12:12
 34/36 anonim ***** válasza:
93%

Ha egyszerûen nem áll készen az anyaságra, akkor jól döntött! Inkább, mint, hogy az utca nevelje és taknya-nyála egybefolyjon, mert senkit nem érdekel, hogy mi van vele.

De látom ám, hogy egyszerû vagy, mint egy faék, részemrõl a téma le van zárva.

2012. dec. 8. 12:55
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Igen, én túl primitív vagyok. Nekem magas, hogy emberek azért gyilkolásznak magzatokat, mert nincs kedvük szülni, nem állnak még készen, élni akarnak, és hasonlók. Igen, ha faéknek lenni annyit jelent, hogy nem tudom elfogadni a fenti indokokat egy ember meggyilkolására, akkor inkább legyek faék, mint olyan összetett, tökéletes személyiség, mint te.
2012. dec. 9. 00:13
 36/36 anonim ***** válasza:
93%

Már nem akarok errõl többet beszélni, mert nincs mit.

Szemlátomást mást gondolunk a témáról, de nehezen viselem, hogy ilyen erõszakos módon akarod érvényesíteni a vélt igazadat.

Hiába sértegetsz már megint a pikírt megjegyzéseiddel! A toleranciának szikrája sincs benned, mindenki, aki mást gondol, az szar ember. Szerencsére csak annyi jogod van, hogy elmond a véleményedet...

2012. dec. 9. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!