Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért hiszi itt egy-két...

Miért hiszi itt egy-két anyuka azt hogy tökéletes?

Figyelt kérdés
Szeretem ezt az oldalt,mert már sokszor segített,de már elegem van abból hogy itt egy ketten azt hiszik ők a "mindent tudók". Úgy állítják be magukat mintha 10 gyerekük lenne és 8 diplomájuk és mindegyik gyereknevelésből.Utóbb meg kiderül hogy egy gyerekük van,az is csak pár hónapos...egy kicsit felhúztam magam!
2012. szept. 16. 20:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

Én is szeretem ezt az oldalt, már ide járok 2008 eleje óta, mióta terhes lettem a lányommal. Én is feltöltődni járok ide, már azóta van egy ikerpárom is, szóval a 3 gyereket ha lefektetem, jó kicsit itt ücsörögni, néha még írni sincs kedvem,csak olvasni, de jó.

Illetve jó volt, amikor kezdtem nem volt ilyen, mint most, ahogy írod. Nem volt ennyi "szuper anyu", nem volt ennyi okoskodás, és nem volt ennyi fikázás meg lepontozás sem volt.

Nem olyan régen kezdődött ez itt, volt hogy meg is untam és nem jöttem egy pár napig, de tudod? Már nem érdekel. Pontozást nem nézem egyáltalán, semmi értelmét nem látom. Úgyis mindenki saját maga dönti el, számára hasznos volt e a válasz vagy sem.

Idegesítő, és jó kiírni magunkból a dolgokat, köszönöm hogy én is megtehettem itt! :-)

Minden jót kérdező, és az összes válaszolónak is!

2012. szept. 16. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Nem kell mindent felvenni. Rájuk kell hagyni, komolyan. Én is kaptam már hideget-meleget, csak azért, mert más nézeteim vannak, mint másoknak, mert én merek csokit adni a gyerekemnek, mert rá merek csapni, mikor ezredjére nem ért meg valamit és kiabálni is merek, mikor már szakad a cérna... sőt néha a hátam közepére nem kívánom a gyereket... megesik, mert 3 éves, dacos, akaratos, ellenkezik, de imádnivaló kis rosszcsont.

Ereszd ki a gőzt te is néha és ne foglalkozz a szuper anyukkal. :)

2012. szept. 16. 21:57
 13/18 anonim ***** válasza:
20%

Én nem hiszem magam tökéletesnek, de azért szoktam válaszolni a kérdésekre és tanácsokat adni. Most kiderült, hogy be kéne fognom a számat, mert 1 gyerekem van, az is csak 7 hónapos. Szóval én nem is nevezhetem magam anyának...

Megyek a sarokba elszégyellni magam :D

2012. szept. 16. 22:41
 14/18 A kérdező kommentje:

Nézd kedves utolsó!

Tegnap hirtelen felindulásból...egy kicsit felhúztam magam!

Nem azt akartam kifejezni,hogy akinek egy gyereke van semmit sem ér mert lehet attól még ügyes talpra eset....stb.

De amikor meg akarja nekem magyarázni valaki akinek speciel pl:3 hónapos a gyerek hogy hogyan kell szoptatni,meg hozzátáplálni,mert ő azt olvasta.Na ne attól a falra mászok!Én meg már átestem ezeken,a jó szándék meg a tapasztalat vezet-engem meg oltógattnak!

Én csak azt akartam kifejezni,hogy legyünk már egy kicsit toleránsabb az emberekkel és ha erősebb egyéniségek vagyunk is húzzuk egy kicsit vissza a vitorláinkat,(sokszor megállta volna már a helyét az a közmondás"ha csendben maradtál volna,bölcs maradtál volna")ki tudja még lehet tanulunk is?!

2012. szept. 17. 11:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom min húztad fel Magad,de vannak tökéletes anyukák: én :-D

Ez pont olyan egyébként,mint az a védőnő,akinek nincs gyereke,szakkönyvekből tud amit tud- persze ezt nem tartom igazi tudásnak! A valódi tudáshoz tapasztalat kell!!

Üdv: 3 lányos,19hkm

2012. szept. 17. 13:34
 16/18 A kérdező kommentje:

Már kidühöngtem magam,közlöm jól vagyok :-)

Köszi!

Utolsónak:Az én védőnőmnek sincs gyereke és fiatalabb nálam 3 évvel :-)

2012. szept. 17. 16:43
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem 3 gyerekem van ,de pontoztak már le engem is ,csak nem tudom miért van hogy tudok tanácsot adni van hogy nem ,van hogy akarok belefojni válaszadásba mert látom veszélyes a téma.
2012. szept. 17. 18:32
 18/18 anonim ***** válasza:
72%

Sajnos sokan szeretnének "Minta Anyák" lenni,és a sok "jó" olvasmány közül,mindig a legújabbat követik-pl a hozzá táplálás mióta anya vagyok (5 és fél éve) is változott.Ha én azt követem,amit jónak látok (kicsit a 20 évvel ezelőtti szokást,kicsit az 5 évvel ezelőttit),akkor már nem vagyok jó anya- de teszek rá,mert egészségesebbek a gyerekeim,mint azoknak,akik megrögzötten ragaszkodnak 1 bizonyos dologhoz,és nem veszik figyelembe a gyerekük igényeit!

Mások meg vannak győződve,hogy az a jó,amit 40 éve csináltak. De egyik gárda sem tudja elfogadni,hogy mások nem úgy gondolják,ahogy ők,és ettől más már rosszul csinálja. Szomorú!

Mi,IGAZI,NORMÁLIS ANYUKÁK maradjunk különbek! :-)

2012. szept. 18. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!