Minden ide író anyuka tökéletes?
Én csak pár kérdésre válaszolok, pár naponta, de sokszor belefutok ebbe a mentalitásba.
Már nem is nézem az elve provokatívan feltett kérdéseket, de valamelyik nap beleszaladtam egybe. Az volt a lényege, h miért lehet beetetni azzal az anyukákat, h jobb a tápszer, mint a tehéntej....Na, jöttek egyből az "álokoskák", hogy ez így van, már adni kell a tehéntejet 3 hónaposan bla, bla...Meg voltunk mi,a "kevesebbség", akik írtuk, h ez nem így van,a tehéntej sokban különbözik, akkor inkább tápszer...(közte egy anyuka, aki még a tápszer közelébe se ment, mert szoptat, de még ő is írta, h akkor inkább tápszer)
.Na, mki egyből lepontozva közülünk, vmi 6%-on álltam meg, amikor vééégre törölték a kérdést...
Én tökéletes vagyok:-))És okos,szép,jól nevelt és sohasem hazudok:-))
Most komolyan miért kell ilyeneken felhúzni magad:-))Volt,hogy én is kaptam az ívet,de ha valakivel normális hangnemben lehet vitatkozni(nem veszekedni)az tök jó,ha nem sikerül neki rendes módon "megszólalnia"akkor jót derülök.Miért én húzzam fel magam miatta?:-))
Nem, kérdező, nyilván senki sem tökéletes.
Csak tudod, ebbe a kategóriába általában nők írnak. Nők, akik épp kismamák (hormonok...), szoptatnak (hormonok...), anyaságuk nehézségeit élik meg kisbabákkal és kisgyerekekkel (nem kell ugye részletezni), vagy épp menstruálnak (ezt sem kell bemutatni), vagy rájuk is hat az állandó front meg a hőség. Nyilvánvalóan félresikerül egy-egy kérdés, válasz, vagy fel-le pontozás.
Azt nézd, hogy kaptál-e hasznos választ a kérdésedre, ill. adtál-e legjobb tudomásod szerint hasznos választ másokéra, ennyi.
Kérdéseidre válaszolva pedig azt tudom mondani, hogy nyilván egyik anyuka sem tökéletes, és igen, sokan élik itt ki az agresszivitásukat.
Egy két kisgyermekes, csomószor ideges, hullafáradt, de többnyire jószándékú és persze szerény anyuka :)))
Aki választ ad a kérdésre, az nyilván úgy gondolja, hogy az a helyes.
A mások eltaposása már más téma szerintem. Az a baj, hogy attól, hogy nem ért egyet, még elfogadhatná, hogy másnak más a véleménye, vagy tapasztalata egy témában. Velem is naponta megesik, hogy belémkötnek, lepontoznak...pedig csak a személyes véleményem, tapasztalatom (hogy abban mit lehet lepontozni, az rejtély) írom, mert szeretnék segíteni. :) Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!