Van itt olyan anyuka aki sírni hagyással szoktatta le babáját az éjjeli kelésekről/szoptatásokról?
nem hagytam sose sírni és még is 15 hónaposan olyan szépen megtanult aludni éjjel hogy csoda pedig azelőtt 3-4 óránkét sírt
legyél vele az a dolgod! ne hagyd sírni mert ha sir azt jelzi valamilyen igénye nincs kielégítve. ettöl nem lesz elkényeztetett
próbáltam egy rövid ideig, de csak hergelte magát. fokozatosan szokott le róla magától.
nem tudok mást írni, szerintem ez a módszer nem működik.
Én sem leszek hasznos válasszal,sajnálom.
Okkal sírnak a babák,éhesek szomjasak,simogatásra vágynak,társaságra.Gondolom már nagyon fárasztó,hogy éjjel nem tudsz pihenni,de egyszer elmúlik ez is .Kitartást.
7 hónapos volt a második babám, amikor 20 percenként ébredt éjjel, de legritkábban is óránként. Halálosan kimerült voltam, megpróbálkoztunk az "Aludj jól gyermekem" módszerrel, igaz én úgy csináltam, hogy felvettem, kézben megnyugtattam és úgy tettem vissza.
Nem sikerült. Kicsi lakásban is laktunk, nagy lányom is felébredt, apa sem bírta, és őszintén szólva én sem, idegekkel. 20 hónaposan elválasztottam, egy hétre rá már aludt ébredés nélkül. És azóta is, hacsak nincs valami rendkívüli. (3 lesz augusztusban)
Ez reális hogy hogy hagytad sírni! Tehát ha úgy nézzük akkor én is sírni hagyom, mert adok neki mindig cicit amikor sír! De ettől még ugyan úgy szeretem, és felveszem és adok neki puszit és ő a szemem fénye... Tehát amikor éhes akkor persze adok neki enni, de nem az van mint sokan csinálják és mondják (akár itt is) hogy ha sír adjál neki cicit, mert megnyugszik...mert biztos éhes...mert blblablabla...szóval ez szerintem nem megoldás mindenre! Ha éjjel midig cicit adnék neki ahányszor sír hányásig etetném! Na erre a sok "okos" anyuka mint mondana? Tudom tudom ..adjál neki még egy kis cicit :D na jó hogy a kérdésre válaszoljak!
Én azt csináltam hogy először is este olyan fél 10 kor ettünk utoljára, aztán elaludtunk ölben, utána betettem a kiságyába, és rá egy fél órára nagyjából már sírt. Akkor kicsit hagytam nyűglődni, nagyjából egy negyed órát, ha hasfájás volt - azt onnan tudtam hogy vágta a fejeket, és erölködött - akkor felvettem és simiztem a pociját (plusz később adtunk neki Infacolt és az segített ) és úgy eltudott aludni, de ha nyűgös volt akkor oda húztam hozzá a fotelt és a nem vettem ki a kiságyból hanem benne elkezdtem ringatni, és beszélni hozzá. Segített...azóta nyugodtan alszunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!