Mitől lehet az, hogy a kisfiam evészet közben sír, kiköpi a cicit, vagy ha tápszert kap de elkezd sírni közben? Orvos nem tud magyarázatot adni. A pocija fájna, vagy esetleg valami más lenne a baj? Írjon kérem aki tud valamit.
Nekem a koraszülött ikreim voltak ilyenek, több mint 6 hónapos korukig ezzel küzdöttünk mindkettővel és nem jöttek rá az orvosok sem, hogy mi lehet a bajuk. Még kórházban is voltunk 1 hétig emiatt megfigyelésen, de semmi.
Én azt gondoltam, hogy túl mohón ettek és hirtelen telítődött a hasuk és fájhatott. Ha pedig kisebb lyukú cumit kaptak, akkor pedig az volt a baj, hogy nem jön a tápszer. Sehogy sem volt jó, de idővel elmúlt, de sokat szenvedtünk.
Dettó!Reflux!
Ugyanezt csinálja a mai napig, 6 hós.
Már félek etetni.
Nem kezelik a refluxot nála mert nem súlyos, csak kinlódni kell az etetéssel.
Idegbeteg vagyok már tőle, van hogy másfél óráig etetm 150 ml tápszerrel.
A kislanyom 4 honapos, 3 hetes kora ota csinalja ezt. En 6 hetes kora ota fejem a tejet, mert a szopi kiborito volt igy. Harom szoptatasi tanacsadoval konzultaltam, gyerekorvosnal es gasztroenterologusnal jartunk.
A konkluzio az, hogy biztosat senki se tud, de mivel hizik, igy nem is nagyon foglalkotak vele. Amikre tippeltek: reflux, tul eros tejleado reflex (uvegbol ivasnal is sir, kapkodja a fejet), zsiros a tej es meg nem ehes ( 8ora alvas utan is ez van), illetve tejfeherje allergia. Ennek viszont semmi mas jele nincs. En is varom a csodat, hogy majd egyszer odateszem a szajahoz a cumisuveget, 10 perc alatt kiszivja es kesz. Igy egyszerre max. 20-30 milit iszik, majd sir es ez igymegy,mig el nem fogy a tej. Nagyon idegesito, de bizom benne, hogyjavul majd a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!