Van itt olyan anyuka aki sírni hagyással szoktatta le babáját az éjjeli kelésekről/szoptatásokról?
Kedves Kérdező! Szerintem minden Anyukának, akinek a babája heteken, hónapokon keresztül éjjel sokszor ébred eljut arra a pontra, hogy elgondolkozik azon, hogy hagyja sírni a babáját, mert az a baba érdeke is, hogy az Anyukája ne menjen tönkre.
Az én kisfiam még 1 éves, nem hagytam sírni, mert még bírom. ...de nem gondolom, hogy ha imádod a gyereked, és mindent megadsz neki, akkor pár nehezebb éjszaka semmissé tenné a sok jót.
De, hogy a kérdésedre válaszoljak; sok szomszéd tapasztalattal rendelkezek, akik hagyták sírni a babájukat. Van, aki úgy, hogy nem ment be egyszer sem, és olyan is, aki 5 perc-10-20 percenként ment be. Mindegyik gyerek megtanult elaludni. Aranyosak, kedvesek, sok törődést kapnak. Sőt az egyikük néha még most is ébred, ha fél, átmegy az anyja szobájába, tehát nem érzi úgy, hogy nem számíthat senkire.
Hidd el, ha Te teljesen kivagy már, akkor a babádnak is jobb, ha magadra is gondolsz kicsit. ...de ha nem vagy benne biztos, bele se kezdj.
Én most választom el a picim, sírni nem hagyom, ha kell 2 órán keresztül felváltva ringatjuk az apukájával,így lassan igazodik ő is hozzánk.
Szerintem 2 típusú anya hagyja sírni a gyerekét; az önző és a halálosan kimerült. Az előző gyereki tényleg sérülhetnek, az utóbbiaké nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!