Miért hiszi itt egy-két anyuka azt hogy tökéletes?
Nyugi... :D
Ilyenek mindig is voltak, és lesznek is. Gondolj bele, milyen jó anyós lesz majd belőlük:D
Köszi első,jót nevettem:D
Sajnos ilyenek mindig lesznek.Én is sokszor olvasom olyanok tanácsát,akinek még gyereke sincs,éppen terhes de ő már tud szinte mindent hogyan is kell csinálni:)Aranyos:)
Igen,sajnos van itt jó pár ilyen anyuka.Én már megszoktam.A legjobb mikor leírod a tapasztalatodat ők meg lepontoznak,mert hát csak az a jó ahogy ők csinálják.De egyébként nem csak az anyukák ilyenek.Én már nem egy tizenévesbe futottam bele,aki megakarta magyarázni hogyan is kell gyereket nevelni.Szánalmasak.
(Tuti itt is megjelennek majd a lepontozók.)
Hát én küldtem mindenkinek a zöld kezecskét!
Én ide szoktam feljönni,feltöltődni mikor elaludtak a gyerekek,és szeretek kérdésekre válaszolni saját tapasztalatokból,Hát ha valakinek én is tudok segíteni!?
De ha véletlenül ütközik a nézetem a "reform anyukákkal"akkor aztán ....Mert én nem vagyok a "vakon követem a védőnőt" típus.Én nem ítélek el senkit ha nem úgy csinálja ahogy én ,de ha én csinálok más kép valamit rögtön jönnek a lepontozások....
1-es vagyok!
Lebuktunk, mert mindenki le van pontozva:D
A kérdést nem részletezném,mert nem régen volt és nem akarom hogy ide találjon az egyik reform anyu!Amúgy úgy általánosságban. A kedvencem az amikor,kiverik a biztosítékomat és félregépelek valamit azon lovagolnak vagy 3 válaszon át.
De már sokszor érlelődött bennem hogy ha legközelebb okoskodó mindent tudó anyukával szembesülök elküldöm melegebb éghajlatra,de úgy hogy vissza ne találjon!
Jaj.. most jó... kiírhattam magamból,köszi mindenkinek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!