Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért hiszi itt egy-két...

Miért hiszi itt egy-két anyuka azt hogy tökéletes?

Figyelt kérdés
Szeretem ezt az oldalt,mert már sokszor segített,de már elegem van abból hogy itt egy ketten azt hiszik ők a "mindent tudók". Úgy állítják be magukat mintha 10 gyerekük lenne és 8 diplomájuk és mindegyik gyereknevelésből.Utóbb meg kiderül hogy egy gyerekük van,az is csak pár hónapos...egy kicsit felhúztam magam!
2012. szept. 16. 20:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%

Nyugi... :D

Ilyenek mindig is voltak, és lesznek is. Gondolj bele, milyen jó anyós lesz majd belőlük:D

2012. szept. 16. 20:17
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Ez a névtelenség,arctalanság előnye. Én azt figyeltem meg, hogy itt mindenkinek 3 diplomája 2 nyelvvizsgája és már kb. 10 éves kora óta dolgozik és eltartja magát.
2012. szept. 16. 20:17
 3/18 anonim ***** válasza:
79%

Köszi első,jót nevettem:D

Sajnos ilyenek mindig lesznek.Én is sokszor olvasom olyanok tanácsát,akinek még gyereke sincs,éppen terhes de ő már tud szinte mindent hogyan is kell csinálni:)Aranyos:)

2012. szept. 16. 20:19
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Ez az:nem hiszik azt!Csak ez itt egy anonim oldal,ahol úgyis azt mond,amit akar.Senki nem tudja az ellenkezőt állítani.A legtöbb anyuka itt le tudja írni,pl egy hisztis gyereknél,hogy van ez az elmélet,meg így-úgy,aztán a gyakorlat...sehol.Vagy ír a "szuper"gyerekéről,de nézz te is egy kicsit a dolgok mélyére,itt ált. az anyukák,mindennek csak a jó oldalára világítanak rá.Vagy épp a legrosszabbra.Az nem feltűnő,hogy amikor van egy kérdés ikerekről,mondjuk neves,akkor 20 válaszolóból 18-an azt írják,hogy "üdv egy ikres anyuka" vagy valami hasonló.
2012. szept. 16. 20:24
 5/18 anonim ***** válasza:
75%

Igen,sajnos van itt jó pár ilyen anyuka.Én már megszoktam.A legjobb mikor leírod a tapasztalatodat ők meg lepontoznak,mert hát csak az a jó ahogy ők csinálják.De egyébként nem csak az anyukák ilyenek.Én már nem egy tizenévesbe futottam bele,aki megakarta magyarázni hogyan is kell gyereket nevelni.Szánalmasak.

(Tuti itt is megjelennek majd a lepontozók.)

2012. szept. 16. 20:27
 6/18 A kérdező kommentje:

Hát én küldtem mindenkinek a zöld kezecskét!

Én ide szoktam feljönni,feltöltődni mikor elaludtak a gyerekek,és szeretek kérdésekre válaszolni saját tapasztalatokból,Hát ha valakinek én is tudok segíteni!?

De ha véletlenül ütközik a nézetem a "reform anyukákkal"akkor aztán ....Mert én nem vagyok a "vakon követem a védőnőt" típus.Én nem ítélek el senkit ha nem úgy csinálja ahogy én ,de ha én csinálok más kép valamit rögtön jönnek a lepontozások....

2012. szept. 16. 20:47
 7/18 anonim ***** válasza:
83%

1-es vagyok!

Lebuktunk, mert mindenki le van pontozva:D

2012. szept. 16. 20:48
 8/18 A kérdező kommentje:
:-)
2012. szept. 16. 20:50
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
XD Ez nagyon jóó! Milyen kérdésnél akadtál ki a válaszokon? Szupermamik mindig lesznek!XD Én remélem sose leszek szupermami ha megszületik a lányom! :)
2012. szept. 16. 21:05
 10/18 A kérdező kommentje:

A kérdést nem részletezném,mert nem régen volt és nem akarom hogy ide találjon az egyik reform anyu!Amúgy úgy általánosságban. A kedvencem az amikor,kiverik a biztosítékomat és félregépelek valamit azon lovagolnak vagy 3 válaszon át.

De már sokszor érlelődött bennem hogy ha legközelebb okoskodó mindent tudó anyukával szembesülök elküldöm melegebb éghajlatra,de úgy hogy vissza ne találjon!

Jaj.. most jó... kiírhattam magamból,köszi mindenkinek! :-)

2012. szept. 16. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!