Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a férjetekkel,...

Ti mit tennétek a férjetekkel, ha a beszéd lepereg róla (én is anyja is apja is beszéltünk hozzá), és nem akar/tud változni, nem akar gyereket nevelni?

Figyelt kérdés

Egész nyáron alig volt itthon, kifogásokkal albérletben lakott, néha hétvégén hazajött "gyerekezni", de ez is kimerült abban, hogy gépezett, és "figyelte", ahogy rohangálok a zizzent gyerekei után, mert a kicsik nem értették meg, mi is történik apa hol van hol nincs.

Tegnap elvileg hazaköltözött, de a gyerekekkel megint nem foglalkozott, megkértem menjen fürdetni(oké megyek fürdetek), inkább netezett, küldtem a kicsiket, szóljanak az apjuknak, az rájuk se hederített, nekem kellett elvinni a bőgő-apahiányos-fáradt gyerekeket fürdeni(ők nem akartak velem fürdeni, csak apával, ami egy hét apátlanság után érthető, jóval az alap fektetési idő után)

Ha hétvégén itthon volt/van, akkor is vagy net+játék itthon vagy anyjáéknál játék a tesójával, a kicsikre és rám meg tojik.

Így "tök jó" a kapcsolatunk, mert amikor itthon van csak a nyűg, amikor nincs itthon akár hetekig, akkor kisimulok:( Pedig fordítva kéne legyen.

A gyerekeket megviseli, hogy nincs apjuk:( mivel hívjam fel rá a figyelmet.

Dunsztom sincs már. ha elmegyek egy egy nap amikor itthon van hétvégén, akkor inkább leadja a gyerekeket a papáéknak, és leül gépezni, ez se megoldás, és vérciki, amikor a 3,5éves meg a 20hónapos szia apa-val köszönnek a nagyapjuknak:(

2012. szept. 14. 14:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Csernus Imre egyszer már kimondta, azóta sem feledem. Ha két szülő egy SZ AR házasságban szenvedteti a gyerekeit, azért, mert GYÁVA kilépni belőle, és rájuk keni, hogy miattuk MUSZÁJ együtt maradni, akkor neki már csak egyetlen kérdése marad a szülőkhöz:

MILYEN GYERMEKLÉLEK GYILKOSNAK LENNI

2012. szept. 14. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!