Ti mit tennétek a férjetekkel, ha a beszéd lepereg róla (én is anyja is apja is beszéltünk hozzá), és nem akar/tud változni, nem akar gyereket nevelni?
Egész nyáron alig volt itthon, kifogásokkal albérletben lakott, néha hétvégén hazajött "gyerekezni", de ez is kimerült abban, hogy gépezett, és "figyelte", ahogy rohangálok a zizzent gyerekei után, mert a kicsik nem értették meg, mi is történik apa hol van hol nincs.
Tegnap elvileg hazaköltözött, de a gyerekekkel megint nem foglalkozott, megkértem menjen fürdetni(oké megyek fürdetek), inkább netezett, küldtem a kicsiket, szóljanak az apjuknak, az rájuk se hederített, nekem kellett elvinni a bőgő-apahiányos-fáradt gyerekeket fürdeni(ők nem akartak velem fürdeni, csak apával, ami egy hét apátlanság után érthető, jóval az alap fektetési idő után)
Ha hétvégén itthon volt/van, akkor is vagy net+játék itthon vagy anyjáéknál játék a tesójával, a kicsikre és rám meg tojik.
Így "tök jó" a kapcsolatunk, mert amikor itthon van csak a nyűg, amikor nincs itthon akár hetekig, akkor kisimulok:( Pedig fordítva kéne legyen.
A gyerekeket megviseli, hogy nincs apjuk:( mivel hívjam fel rá a figyelmet.
Dunsztom sincs már. ha elmegyek egy egy nap amikor itthon van hétvégén, akkor inkább leadja a gyerekeket a papáéknak, és leül gépezni, ez se megoldás, és vérciki, amikor a 3,5éves meg a 20hónapos szia apa-val köszönnek a nagyapjuknak:(
Dr. Csernus Imre egyszer már kimondta, azóta sem feledem. Ha két szülő egy SZ AR házasságban szenvedteti a gyerekeit, azért, mert GYÁVA kilépni belőle, és rájuk keni, hogy miattuk MUSZÁJ együtt maradni, akkor neki már csak egyetlen kérdése marad a szülőkhöz:
MILYEN GYERMEKLÉLEK GYILKOSNAK LENNI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!