Ez basszus hihetetlen...annyi blőd dolgot jelentenek ki gazdasággal és mindennel kapcsolatban, nem tudtam, hogy ezt lehet fokozni...erre tessék. Minden nap egyre jobban örülök, hogy nem nézek híradót és kerülöm a politikai, közéleti oldalakat. Csak a hülyeségeket olvasnám. Szomorú, hogy ezt kell megélnünk.
(kedves honatyák, jelentem szülök én még 3 gyereket is, mert imádnék nagy családot, csak tegyék lehetővé, hogy 2 munkából megfelelően el tudjuk tartani és még látni is tudjuk őket. Egyébként meg mi a franc köze van a családon belüli erőszaknak a gyerekszámhoz. Az agrasszív állat férfiak (már akik ilyenek, persze szerencsére sokan nem) verték a nőket 50 éve is amikor mindenki gyereket nevelt otthon, verték és verik azt is akinek 10 meg akinek 1 gyereke van...nem hiszem, hogy ettől függene)
Nem értem mi köze a családon belüli erőszakhoz a gyerekszülésnek. Több gyerekes anyákat is ver agyon a férjük.
Egy gyereket szültem, tisztel megbecsül a férjem.
Ha majd a kormány megteremti a lehetőséget akkor fogok szülni sok sok gyereket. De amíg nyomorban élünk miért kéne rakás számra szülnöm??? Azért nem vállalnak sokan gyereket mert nincs kilátásuk a jövőre nézve, nem az önmegvalósítás vagy az erőszak miatt. Ez az ember eléggé el van tájolódva, vagy próbáljon meg nőként élni!
Nekem 5 testvérem van, 8-an voltunk a szüleinkkel, mi értelme volt?? Hogy nyomorban éltünk, nem volt semmink, és most sem tudok mit kezdeni magammal, mert ELLEHETETLENÍTIK az embereket! És ide szüljek? Ilyen körülmények közé? Térjünk vissza a gyerekneveléshez? Adjanak a férfiaknak munkát, és fizessék ki őket rendesen, hogy meg lehessen belőle élni egy 6-8 fős családnak! Na akkor majd szülök akár 10 gyereket is, de addig nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!