Szerintetek Hány éves korban a legjobb szülni? (többi
lent)
Figyelt kérdés
Melyik években a legfájdalommentesebb?(és aki ezt szeretné írni az ne is írjon választ: A te megérzésedtől függ, amikor érzed, hogy készen állsz rá) Én azt hallottam, hogy a 20-25 évek a legjobbak... Szerintetek?
Biológiai szempontból,a húszas évek eleje a legoptimálisabb.A szervezet jobban bírja az ezzel járó változásokat,terhelést,és könnyebben regenerálódik utána.Mindezektől összességében könnyebb lehet,de a fájdalom és az egyedi-fájdalom küszöb,szerintem nem korfüggő.
2012. aug. 31. 14:00
2/12 anonim válasza:
Az elsőt 24 évesen,illetve 3 hónap híján 25 évesen szültem.A dokim azt mondta ez a legideálisabb kor a szüléshez.A másodikat 4 évvel később,szintén a szülinapom előtt 3 hónappal.Egyik szülésem sem fájt eget rengetően,pedig alacsony a fájdalom küszöböm.Ha olyra kezdhetném ugyan így csinálnám.
2012. aug. 31. 14:12
3/12 anonim válasza:
22-30 között.
2012. aug. 31. 14:28
4/12 ava87 válasza:
Erre komolyan lehetetlen általánosságban válaszolni. Nézd, én 20 évesen szültem, és fájt mint a fene :) Mellettem szült egy másik anyuka, harmincvalamennyi volt, az egészből annyit hallottam, hogy kettőt sóhajtott, és kész. Persze gondolom az is benne volt a pakliban, hogy nekem első gyerek volt, neki meg a harmadik már.
Most 25 vagyok, szerintem most is fájna, a fájdalomküszöböm nem lett magasabb :)
2012. aug. 31. 14:40
5/12 anonim válasza:
20-25 között a legjobb rugalmasabb a nő,jobban regenerálódik,30 éves korral bezárólag a legjobb utána minden szempontból rosszabb és kockázatosabb,én 21 évesen szültem,4 óra alatt meg volt,fájni fájt,de gyorsan rendbe jöttem,visszaalakultam,anyukám is így volt,Ő is 20 évesen szült engem.
2012. aug. 31. 16:46
6/12 anonim válasza:
Szerintem 30-40 között, és meg is indoklom- első gyerekemet 22 évesen szültem, nagyon zavart,hogy utána lógtak a melleim, megváltozott a testem és az egész életem is, lemondtam sokmindenről.A szülés fájt,de gyorsan szültem, és hamar regeneráldótam, de ez a második szülésemnél is pontosan így volt, 35 évesen. Viszont mostmár sokkal felkészültebb voltam.Én most a 3. terhességemet élvezem a legjobban 38 évesen, nekem jobb érzés terhesnek lenni,szülni a harmincas éveimben.
2012. szept. 1. 13:47
7/12 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Szeretném megtudni, hogyha válaszolnál rá:S :
A második szülesednél is ugyanúgy regenerálódtál?
2012. szept. 1. 13:50
8/12 anonim válasza:
Igen, csak akkor egy kicsit többet híztam,mert megijesztettek,hogy kicsi a gyerek, végül 3 kilós lett csak, de én 2 hét alatt még felszedtem 5 kilót, végül egy féléven belül ugyanolyan súlyú lettem, hát a melleim azért már nem a régiek, de jobban nem nyúltak meg azért, a hasam visszaállt.de szüléskor nem vágtak, így nem volt gátsebem, nem véreztem annyit, mint az elsővel.A hasam sem lett csíkos.Most remélem ugyanígy lesz, de ezt soha nem lehet előre tudni.
2012. szept. 2. 19:34
9/12 anonim válasza:
24-29 ev kozott. ehez kepest nekem az elso 36 evesen sikerult...A fajdalom mindenkinel mas ahogy elottem is irtak. Fugg az izmok kotottsegetol is ez garantalt ha magamra gondolok.
2012. dec. 28. 00:23
10/12 anonim válasza:
31 évesen szültem a lányomat,meg se kottyant.
33 évesen a fiamat,azt hittem ott halok meg a fájdalomtól!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!