Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Összefogjunk hogy mindenki...

Összefogjunk hogy mindenki megtalálhassa a legjobb endokrinológust lakhelye környékén?

Figyelt kérdés

Sajnálatosan szembesültem azzal, hogy nagyon sok PCO-val, IR-el, PM problémával küzdő kisbabára vágyó nő vagy nem kap megfelelő kezelést, vagy nem foglalkoznak a kialakult problémájával a kézenfekvő leletek, véreredmények ellenére sem.

Megtennék, hogy aki igazán jó endokrinológust talált, és úgy érzi valóban eredményt ért el nála,együttműködő, lelkiismeretes, sikerült a baba is, megosszátok a többiekkel azok nevét, elérhetőségét, esetleg a magánrendelés árát? Illetve feltétlen a Megyét/települést.

2012. júl. 14. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Komárom -Esztergom megye: Tatabánya: dr Lollok Zoltán. Már nem emlékszem pontosan, de 10.000Ft körül van egy vizsgálat a megbeszéléssel együtt. Az UH 3-5000; között ha csak beugrasz pl. tüszőt nézni. Gabika az aszisztense, nagyon rendesek mindketten. Sok baba köszönhető már nekik, reménytelennek tűnő eseteken is segítettek.
2012. júl. 14. 21:17
 2/9 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm :)

Akkor most én:

Bács-Kiskun. Kecskemét. Dr. Naszódy Péter Bagoly utca, meditres.hu-n lehet előjegyeztetni magunkat. Friss TSH-val kell menni (háziorvostól lehet kérni beutalót vérvételre-eredmény kb.7-10 nap erre figyelni kell)

Első alkalom 10, utána bármikor ha mész 6ezer forint.

A férjemnek és neki köszönhetem a most két és fél éves fiamat 6év kínszenvedés után.

2012. júl. 14. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nagyon tetszik ez a kezdemenyezes!! es is nagyon sokaig keresgettem erdeklodtem egy endokrinologus irant. vegul oket ajanlottak, es abszolut maximalisan elegedett vagyok.

Mensmentis (budapest): dr breyer helga

ugy tudom a tobbi ott dolgozo endokrinologus is abszolut megbizhato, alapos, es kedves.

2012. júl. 14. 21:38
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Mesmentisbe bejelentkezés neten keresztül lehet? Könnyen rátalálni? Mennyibe kerül egy vizsgálat/konzultáció? Ott vesznek vért, vagy vinni kell pl TSH eredményt?

2012. júl. 14. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én csak 1 endokrinológusnál voltam, de nem voltam vele megelégedve! SŐT!!! Sz*rt az ember fejére, bunkó volt, Nem válaszolt a kérdésekre, engem pl sosem vizsgált meg, azt a vérvételes papíromat nézte meg amin kiderült, hogy IR-em van. (Nem volt vészes) Felírt egy gyógyszert, és minden hónapban visszajártam hozzá, (mert hívott) de csak az előző leletemet nézte meg, amit ő adott ki! Megkérdezte, hogy vagyok és ennyi. UH-t én nem is láttam sosem. Mikor kiderült, hogy jön a baba visszamentem hozzá, hogy szedjem-e a gyógyszert, de csak leordította a fejem, hogy ha terhes vagyok mit képzelek, hogy oda megyek a nyakára.

Úgyhogy Miskolcról Sikó Lászlót NEM tudom ajánlani....

2012. júl. 14. 21:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Sajnálom :(

És megkérdezhetem hogy azóta sikerült-e találni egy jó dokit?

2012. júl. 14. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy neten keresztul be lehet e jelentkezni, en telefonalni szoktam, a neten a honlapjukat konnyen meg lehet talalni, ott pedig mindenki tud tajekozodni. 12000 ft az elso konzi, utana azt hiszem minden konzi 10000 ft, csak receptiratas 3000 ft (en most voltam ott eloszor kedden, tehat a tobbit en is csak a honlaprol tudom). en vittem tsh eredmenyt, szerintem erdemes, mint kifizetni 12ezret, majd esetleg 2-3 het mulva meg 10-et. szerintem amugy sem kerul semmibe gyorsan elszaladni elotte egy vervetelre. en mondjuk mar (mivel pco gyanus voltam, ami be is igazolodott) terheleses cukor+inzulinvizsgalat eredmenyet is vittem (a laborokat is maganba csinaltattam, de ok is csinalnak vv-t de arra is be kell jelentkezni, es azert is kell fizetni, de az eredmeny meg aznap megvan, es nem kell heteket varni, eleg jo aron dolgznak, ennek az arai is fenn van a honlapjukon), meg 3. napi hormonvv erdedmenyet. (ezt meg korabban csinaltattam). igy mar konnyebb volt diagnozist is felallitani, es egybol megkaptam a gyogyszert.
2012. júl. 14. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hajdú Bihar,Debrecen...Prof. Nagy Endre,I.sz belklinika

A legjobb!!!!!!!!!!!!

2012. júl. 15. 06:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Dr. Naszódy Péter - Kecskemét
2014. febr. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!