Összefogjunk hogy mindenki megtalálhassa a legjobb endokrinológust lakhelye környékén?
Sajnálatosan szembesültem azzal, hogy nagyon sok PCO-val, IR-el, PM problémával küzdő kisbabára vágyó nő vagy nem kap megfelelő kezelést, vagy nem foglalkoznak a kialakult problémájával a kézenfekvő leletek, véreredmények ellenére sem.
Megtennék, hogy aki igazán jó endokrinológust talált, és úgy érzi valóban eredményt ért el nála,együttműködő, lelkiismeretes, sikerült a baba is, megosszátok a többiekkel azok nevét, elérhetőségét, esetleg a magánrendelés árát? Illetve feltétlen a Megyét/települést.
:) Köszönöm :)
Akkor most én:
Bács-Kiskun. Kecskemét. Dr. Naszódy Péter Bagoly utca, meditres.hu-n lehet előjegyeztetni magunkat. Friss TSH-val kell menni (háziorvostól lehet kérni beutalót vérvételre-eredmény kb.7-10 nap erre figyelni kell)
Első alkalom 10, utána bármikor ha mész 6ezer forint.
A férjemnek és neki köszönhetem a most két és fél éves fiamat 6év kínszenvedés után.
nagyon tetszik ez a kezdemenyezes!! es is nagyon sokaig keresgettem erdeklodtem egy endokrinologus irant. vegul oket ajanlottak, es abszolut maximalisan elegedett vagyok.
Mensmentis (budapest): dr breyer helga
ugy tudom a tobbi ott dolgozo endokrinologus is abszolut megbizhato, alapos, es kedves.
Köszönöm! :)
Mesmentisbe bejelentkezés neten keresztül lehet? Könnyen rátalálni? Mennyibe kerül egy vizsgálat/konzultáció? Ott vesznek vért, vagy vinni kell pl TSH eredményt?
Én csak 1 endokrinológusnál voltam, de nem voltam vele megelégedve! SŐT!!! Sz*rt az ember fejére, bunkó volt, Nem válaszolt a kérdésekre, engem pl sosem vizsgált meg, azt a vérvételes papíromat nézte meg amin kiderült, hogy IR-em van. (Nem volt vészes) Felírt egy gyógyszert, és minden hónapban visszajártam hozzá, (mert hívott) de csak az előző leletemet nézte meg, amit ő adott ki! Megkérdezte, hogy vagyok és ennyi. UH-t én nem is láttam sosem. Mikor kiderült, hogy jön a baba visszamentem hozzá, hogy szedjem-e a gyógyszert, de csak leordította a fejem, hogy ha terhes vagyok mit képzelek, hogy oda megyek a nyakára.
Úgyhogy Miskolcról Sikó Lászlót NEM tudom ajánlani....
Köszönöm! Sajnálom :(
És megkérdezhetem hogy azóta sikerült-e találni egy jó dokit?
Hajdú Bihar,Debrecen...Prof. Nagy Endre,I.sz belklinika
A legjobb!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!