Mik a legjobb gyerekjáték és gyerekruha márkák?

Attól függ, hogy milyen árkategóriában keresgélsz :)
Van a Szépvölgyi úton egy nagyon drága bababolt, Mamas and Papas, ott rengeteg csodaszép dolog kapható, viszont pofátlanul sokat kérnek el a saját márkás ruhákért, játékokért, mindenért. De jó minőségűek a termékek, ahogy láttam. Aztán a kilencedik kerületben van a bababoo nevű bolt, nekik fent van a neten a teljes kínálat. Ez talán azért jobb, mint a Mamas and Papas, mert ez nincs angliában, míg az előző igen, így biztosan járt már ott a lányod, mert az az angol anyukák nagy kedvence. Viszont ruhákat szerintem nem tartanak.
A legaranyosabb kisruhák a Next-ben vannak, (szintén nem olcsó) a Westendben. Ott biztos találnál olyat, ami nagyon tetszik :) Viszont Next is van angliában, és az a másik nagy kedvence az ottani anyukáknak.
De ha nagyon sok szép játék közül szeretnél válogatni, akkor érdemes elnézni a Minimanó-ba, ami a 14. került Nagy Lajos király útján van. Ott szép és minőségi játékok vannak. Találsz olcsóbbat is, drágábbat is, a Fisher Price-tól elkezdve a Chicco-on keresztül szinte mindent. De például a Müllerben is lehet ilyeneket kapni, hasonló áron.
De szerintem a lényeg, hogy a pici lány kap egy imádni való nagyit, és emellett úgyis elhalványul minden ajándék :)

Szia!
Nem nagyon ismerek játlk márkákat...de a Fischer Price volt nekünk, és nagggyon jó, megbízható márka.
Ruhából:
C&A-ban található márkák közép-árkategória, és jók.
Valamint az angol márkák nagyon szupik: Next, George.
A Tescoban kapható CHEROKEE is igazán kényelmes, jó minőség, általában tiszta pamut. És nem drága, pláne leárazáskor, ami sűrűn van!!
A Dysney cuccok is közép kategória.
Ezeket meg nem tudom, milyen nemzet márkái: Dopodopo, Girl2girl, Adams, Zara, CQ, (There&here).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!