Normális dolog, hogy mióta gyerekeim vannak, a "legjobb"barátnőm (Is) cserbenhagy?
Van ez így, sajnos:(
Szerintem (kevés kivétellel) új barátokat (gyermekeseket) kell találni. Legjobb, ha te az anyukával megérted magad, a párod az apukával, és a gyerekek barátok:)
Beszéltél erről Vele?
Az én barátnőm olyan típus, hogy az első hónapokban nem akart senkivel találkozni és sehova menni, elég volt neki a baba meg tőlem a telefonok, e-mailek. Én az ellenkezője vagyok, alig vártam hogy jöjjenek. Persze a barátnők elvileg ismerik egymást, de a gyerekvállalás mindent megváltoztat.
Ha te javasolsz közös programot, mit mond, miért nem megy veled?
Dettó..
Nálam pár évvel fiatalabb szingli, egyetemista barátnőim-akikért tényleg mindent megtettem, különösen fontos dolgokat is- leszarnak magasból,rám sem írnak,nemhogy átjönnének...ugyan már..vannak fontosabb dolgok is mint én meg az immár 2,5 éves kisfiam..
Már nem fáj,hozzászoktam a gondolathoz,hogy kimentem a divatból náluk.Csak fura belegondolni,hogy együtt sírtunk,amikor pozitív lett a tesztem több év hiábavaló próbálkozás után, de már terhesség alatt is megmutatkozott,mennyire "jó barátnők".
Azóta "összejöttem" egy kisgyerekes korombeli csajjal, már lassan egy éve elválaszthatatlan barátnők vagyunk,hidd el, te is megtalálod majd a társaságod.Fel a fejjel!Megértem,hogy bánt azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!