Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 3 hónapos baba elhal, meg...

Ha 3 hónapos baba elhal, meg kell szülni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
16. héttől.
2012. szept. 7. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem missed ab műtéttel kiveszik!

Nagyon sajnálom!:(

2012. szept. 7. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a 14.héttől kell megszülni, amikor Nekem missed ab.-om volt akkor ott egy 14 hetes babát kellett megszülnie a szobatársamnak. Lehet, hogy kórházfüggő, hogy hanyadik héttől?
2012. szept. 7. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Kórházfüggő. Volt a Naplóban, hogy egy anyuka azért vérzett el, mert átfúrták a méhét, miközben egy 16 hetes elhalt magzatot távolítottak el a méhéből. Vagyis gondolom kikaparták. Én is csodálkoztam rajta, gondolkoztam, hogy esetleg 6 hetet akartak mondani, bár ott vákuum van, de ki tudja. Egyébként addig én is úgy tudtam, hogy 14. héttől már meg kell szülni, de nem tudom, az hányadik hónap, mert ugye a terhesség igazából 40 hét, több, mint 9 hónap (10 holdhónap, hogy pontos legyek).
2012. szept. 7. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Vaolaszthatsz jobb megszulni kevesebb gondal jar igaz jobban faj Van egy betegseg amit kaphatsz a kaparastol (mehtisztitas ill veteles befejezesetol ) ugy hivjak Assrerman syndroma.Azt jelenti a meh osszeno a beavatkozas utan es a kovetkezo terhesseg kimarad ill fajdalmaid lesznek es verzeszavarok.Na ezert erdemes megszulni az elhalt magzatot. A szules megindu legy ido utan magatol is minden beavatkozas nelkul.
2012. szept. 7. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!