Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek szülés...

Van itt olyan akinek szülés után, mire kiengedték a kórházból már szinte teljesen lement a hasa?

Figyelt kérdés
köszi!
2012. szept. 11. 13:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Én 47kg-val kezdtem a terhességet, 18kg-ot híztam. Sajnos ami rajtam maradt +5kg, abból már csak 3 van meg. :(
2012. szept. 11. 14:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is lement mindketszer.

10 kilokat hiztam egyebkent, kezdo sulyom 60-62 kg korul volt 178 cm-hez.

Nem csak genetika egyebkent, en eleve izmos vagyok, mert sportolok, eros a hasizmom, igy a pocakom sem nott nagyra es hamar is visszament.

De igy se azt kepzeld el, hogy full olyan a has egybol, mint regen, konkretan pocak nem volt, ruhaban nem latszott semmi, de a bore senkinek sem huzodik vissza par nap alatt. A bornek nem is hetek, hanem honapok kellene a feszesedeshez es meg akkor sem biztos, hogy pattanasig fog feszulni. Az inkabb tenyleg genetika.

2012. szept. 11. 14:08
 13/13 anonim ***** válasza:

En 57 kiloval kezdtem a terhessegem. Mikor szulni mentem 66 kilo voltam (tehat 9 kiloval tobb es 38 hetre szultem). 171 magass vagyok. Szules utani napon 59 kilo voltam tehat 2 kilo maradt rajtam. Szules utan kb. egy hettel mar ismet 57 kilo voltam es hasam sem volt. Ahogy itt emlitettek puhabb volt de ugyan olyan mint elotte.

Viszont!! Nekem terhesseg alatt sem volt nagy babas pocakom. Engem kuldtek mar uh-ra azert mert azt hittek nem no a babam es megijedtek mert alig volt hasam. Pl. a 27-dik hettol a 31-dik hetig semmit nem nott a hasam, meg egy centit sem. Februarban szultem de soha nem volt kismama ruham vagy kabatom. Ugyanugy a regi cuccaimat hordtam. Egyedul kismama nadragom volt amit a 26-dik heten vettem mert melohelyen ez volt kenyelmes de a farmeromat is hordtam kigombolva meg a 34-dik heten. Ha kabatban voltam senki meg nem mondta volna, hogy terhes vagyok. Tehat nekem nagyon pici pocakom volt. Ehez kepest a kisfima 3150g-mal szuletett es 48cm. Tehat normal sulyu volt, csak jol elbujt. :) Ezert lehet, hogy nem kellett sok ido, hogy visszahuzdjon a pocakom mert alig volt.

2012. szept. 11. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!