3 gyermekes családok mennyi a havi kiadásotok? Kicsit félek az anyagiaktól.
26 éves nő vagyok a párom 37 éves.
Páromnak előző kapcsolatból van egy 15 és egy 8 éves gyermeke akiket mi nevelünk...
Nagyon szeretnénk közös babát... A kapcsolatunk elég erős hozzá, viszont én félek az anyagiaktól. :(
Mennyi a havi kiadásotok akiknek 3 gyereke van és az egyik még kicsike?
Szerencsére a testvéremtől nagyon sok dolgot megkapnánk a babának. Ruhák, kis kád ilyesmik. Kiságyat kellene vennünk az biztos mert nővérem babája 6 hónapos.
De az igazából ha használtat veszünk annyira nem drága.
Páromnak 136.000 a nettó bére + családi. Meg a gyerekek anyjának kellene 30 gyerektartást fizetnie amit nem fizet, de már intézzük a bíróságon hogy fizessen.
1,5 szobás önkormányzati lakásba lakunk amit később nagyobbra kellene cserélnünk.
Kocsi lízingelt, amire azt mondta a párom, hg max visszaadja a banknak ha nem tudjuk fizetni.
Az én bérem ha kiesik az 140.000,- és persze bejelentve csak bruttó 63.000,-re vagyok így a gyes nagyon kevés lenne.
Ti vállalnátok így kisbabát?
Én félek egy kicsit, pedig nagyon szeretnék már igazi anyuka lenni...
Szívből gratulálok!!! :-)
Sok boldogságot kívánok Nektek!! :-)
Üdv: 3lnys,22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!