Hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Van egy két éves ygermekem 16 hetes terhes vagyok ma megyek a héten uh ra hála az égnek a barátnöm el tud jönni vigyázni addig alányomra
de mnenem kell vérvétel re is és hiába könyörgök a féejwmnwk vigyel el minekt be és csak 5 percre vigyázzon a gyerekre mig leveszik húzza a száját hogy korán kell felkelni hogy nem ér be időbe a munkahelyre holott nem köttöt a munkahely (9 re ér be állatába ) 7 van vérvétel simán beérne a munkahelyére
hogy vegyem rá a férjem hogy igenis segíteni kell mert egyedül minden t nem tudok megoldani fogjam agyereket aki fél az orvosoktól miközben vezsik le a vért?
mama dédi nincs közelbe
2012. szept. 10. 08:06
1/3 anonim válasza:
Mondd meg a férjednek, hogy ha részt vett a 2 gyerkő "legyártásában" akkor a többi feladatban is részt kell vennie.
2/3 anonim válasza:
Nem tudod otthon hagyni vele a gyerkőcöt? Akkor nem kéne kitennie korábban a lábát a lakásból, fél-egy órát meg csak tud vigyázni a saját gyerekére?
3/3 anonim válasza:
A gyereket nem csak megcsinálni kell, hanem fel is kell nevelni, és ebben apukának is tevékenyen illene részt venni. Az első a kellemesebb, és gyorsabb része, de nem ér itt véget a dolog. Jó ötletet adott az előttem szóló, maradjon otthon a gyerekkel, főleg, ha a gyerek fél az orvosoktól. Akkor semmi szükség rá, hogy ezt végignézze, csak még jobban fog félni. Azt a max 1 órát már csak-csak kibírja a kedves apuka. Milyen lenne, ha te is így állnál hozzá. Bocs édesem nem főztem, mert lejárt a munkaidőm, és nem fért bele, vagy nincs kávé, mert nem volt kedven korán felkelni. Te is dolgozol, igaz otthon, de nem 8 órában, hétköznaponként, hanem egész héten 0-24 óráig, ha kell. Nincs szabadság, hétvége, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!