Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől késhet? Ilyen még sosem...

Mitől késhet? Ilyen még sosem volt.

Figyelt kérdés

Elvileg (legkésőbb) csütörtökön meg kellett volna jönnie. De eddig semmi. Húzódik a hasam alja, mintha jönne, de mégsem.

Csináltam két tesztet, mindegyik negatív lett, tehát kistesót nem várunk (nincs is tervben).

Soha nem szedtem bogyót, a ciklusaim az elmúlt egy évben 26-28 naposak voltak (ezt megelőző két évet is visszaszámolgattam, akkor is olyan 25-29 naposak voltak).Most meg már a több lesz, mint 30, ha egyáltalán lesz. Eddig ilyen még nem fordult elő.

Van rajtam "némi" súlyfelesleg (15-20kg).

Valamint a héten mondtak fel a munkahelyemen. Számítottam rá, mert tudtam, ha a fiam betölti a 3-at, kirúgnak.

Lehet, ez is közre játszik?

2012. szept. 8. 15:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Késhet az idegességtől is. Még csak 2 napja késik, az szerintem még nem olyan nagy idő. Amúgy meg te tudod, hogy hogy voltatok együtt a pároddal, ha védekeztetek, akkor csak egyszerűen késik. De ha nem védekeztetek, akkor lehet baba is, a teszt lehet majd csak később mutatja ki. Nekem például 6 nap késés után lett pozitív a tesztem, addig negatív volt.

Egyébként hasonló helyzetben vagyok most én is, nekem már egy hete késik. Van már babánk és kistesót még nem terveztünk. Holnap csinálok egy tesztet, eddig azért nem csináltam, mert mi védekeztünk és úgy gondoltam, hogy csak egyszerűen késik, de ez az egy hét már gyanús.

2012. szept. 8. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!