Szerintetek számít, hogy az embernek a fiától vagy a lányától születik unokája?
Én most nagyszájú vegyesgyerekesként azt mondom tök mindegy lesz melyiktől jön az első, második sokadik unoka. Szerelembe, családba érkezzen a kicsi, ennyi kell.
Akkor lennék nagyon szomorú, ha az unokám úgy születne, hogy a lányom részéről a "nyakamba", mert felelőtlenül stb, vagy a fiam oldaláról hasonlóan un "vasárnapi apukaként" lenne az unoka. De az is mindegy lenne az apróságnak, ugyan úgy szeretném, max a gyerekem kapna több fejmosást miatta.
De ezt remélem még sokára tudom csak meg.
Hát nálunk van különbség. Szeretné egyformán szeretni őket, de mivel a sógornőimmel teljesen más a nézetünk a gyereknevelésről, így nehéz. Mivel anyósnak először a lányaitól születtek unokák, ott beleszokott egy unokázásba,amit nálunk is folytatni akart, ami nekem nem lett volna jó.
A sógornőim hetente többször vitték át a gyerekeiket, ők mondjuk közelebb is laknak, emiatt azt gondolta, mi is majd állandóan náluk meg a sógornőimnél fogunk ülni a gyerekekkel. Mert azt úgy illik, hogy a családba tartozó gyerekek egész nap egymás szájában legyenek. Nekem ez sok volt, én magamnakvaló vagyok, szóval ezen jól be is sértődtek, hogy én kihúzó vagyok.
Aztán a sógornőim minimum hetente egy éjszaka, és több napra otthagyták a gyerekeket anyósra. Én ezt még sosem csináltam, anyumra is csak a legvégső esetben bízom rá a gyerekeimet, na ezt is anyós úgy élte meg, hogy én el akarom őt határolni az unokáitól.
Pedig nem, csak nem úgy állok a dolgokhoz, mint a lányai. Emiatt szemét meny vagyok.
Én amúgy úgy érzem, anyósom szeretné ugyanúgy kezelni az unokáit, de nem tudja. Pénzben, ajándékban erőn felül minden gyereknek ad, amit én nagy túlzásnak érzek, de szeretni...pedig tényleg igyekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!