Azoktól meg elveszik a gyereket, akik túl nagy szegénységben nevelik őket.... ez az anya jobb szülő azoknál????
2012. máj. 29. 13:57
1/7 anonim válasza:
Gusztustalan, 7 éves gyerek zsírleszívás? felfordult a gyomrom, nem tudom ilyenkor hol a gyámhatóság.!!
2012. máj. 29. 13:59
2/7 anonim válasza:
Csak nem a facen láttad te is? (Bocsánat az offért!)
Nem tudom, hogy miért. Gondolom mert mindent megad neki, azt is amit nem kéne! Akik túl nagy szegénységben élnek, ott félő, hogy éheznie kell. Vagy valami hasonló állhat a háttérben. Nem jobb anya, az biztos! Felesleges egy 7 éves kisgyereknek plasztikai műtét! A 10. szülinapjára mellnagyobbítást kap, ha kicsi lesz akkor?
2012. máj. 29. 14:01
3/7 anonim válasza:
Egyrészt Amerikában kicsit más a szabályozás az ilyen esetekben, másrészt erről már cikkeztek korábban is. Természetesen nincs olyan plasztikai sebész, aki zsírleszívást végezne egy 7 éves gyereken, több helyen is nyilatkozta a nő, hogy a gyerek ezt csak később használhatja fel, ha szükségesnek érzi.
Ettől függetlenül szerintem is elmebeteg ez a nőszemély, és nem tűnik normálisnak, ahogy a gyerekét neveli, de sajnos hülyének lenni mindenkinek joga van, és ameddig a gyerekét nem veszélyezteti, addig nem lehet ebbe beleszólni.
2012. máj. 29. 14:02
4/7 A kérdező kommentje:
de ott találtam és totál felháborító... még az is az lenne egy kicsit, ha a 18 éves lányának vette volna születésnapjára, de egy 7 évesnek?????? meg nézz rá a kislányra, már most milyen nézése van....
2012. máj. 29. 14:02
5/7 anonim válasza:
Azta de rusnya egy nő, mint a szörnyella úgy néz ki az agyonvakolt fejével. Ezek tuti beteg emberek, inkább kezeltetni kéne, minthogy a lányából is egy lelki nyomorékot csinál. Én mindig felháborodok az ilyen gyerek szépségversenyeken, ahol a 4-5 évesek agyon vannak sminkelve, meg tangában rázzák magukat, a pedofiloknak biztos tetszik.
2012. máj. 29. 14:03
6/7 A kérdező kommentje:
persze, hogy nem fogja még felhasználni, de gondold el, ilyen nevelés mellett mi lesz ebből a kislányból.... hadd ne írjam ki..:)
2012. máj. 29. 14:03
7/7 anonim válasza:
Ha én azt tudnám. És mindig azt szívatják meg aki tényleg tenne a gyerekéért sajnos de nincs rá pénze illetve egy nagyon jó szülő csak egyszer követ el egy hibát amit már számtalanszor megbánt és attól veszik el e gyereket. De a képen látható nő egy idióta barom aki már ott hibázott hogy elvállalta a gyereket. És ugye ahogyan olvastam inkább plasztikáztatja minthogy inkább tanulhasson a gyerek, szerintem pedig ebből a pénzből igazán tanulhatna egy jó suliban, aztán egy sikeres normális lánya lesz. De ennyi plasztika nem tesz jót senkinek plusz olyan buta marad élete végéig hogy ha már a teste 40 éves korába olyan lesz mint a löttyedt kocsonya akkor már arra sem lesz jó. Ilyen szülőket kéne úgy megrángatni hogy egy életre megtanulja a leckét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!