Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki csúnyának érzi magát,...

Aki csúnyának érzi magát, bevállal egy gyereket?

Figyelt kérdés
Mármint bevállal, persze, hiszen ha talált társat és boldogok, minden adott, persze hogy szeretnének egy kicsit is, de ha magát csúnyának látja a nő, nem fél, hogy örökli a gyereke?
2012. máj. 26. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez önbizalom kérdése. Hiába fél, hogy csúnya lesz a gyereke, ennél erősebb az anyai ösztön (feltéve, hogy akar gyereket).
2012. máj. 26. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van amúgy sok csúnya nő, akinek nagyon szép gyermeke születik. És sok szép is, akinek nem túl jól sikerült utóda van. Láttam példát már mindkettőre.
2012. máj. 26. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az, hogy szép és csúnya? Ugyanmár! Nem az oviban vagyunk!
2012. máj. 26. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem tartom magam szépnek de a lányom valami meseszép.És ez nem csak elfogultság mert mindenki mondja.:)

Nekem az a tapasztalatom h a csúnya embereknek szép gyerekük lesz a szép embereknek mert kevésbé szép gyereke.

2012. máj. 26. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Atyaég...
2012. máj. 26. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:

ez így soha nem fordult meg a fejemben:)))

nem érzem magam szépnek, ennek ellenére 22 évesen férjhez mentem, szerelemből, és nem egy útszéli csöves a férjem:) Ha nekem sikerült, a gyerekeimnek is fog. A férfi sokkal többre értékeli az észt, mint a szép pofit.

2012. máj. 26. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez milyen kérdés?
2012. máj. 26. 18:26
 8/8 A kérdező kommentje:
ez ilyen.
2012. máj. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!