Szülnétek gyereket egy olyan embernek, akinek fontosabbak a haverjai, mint ti?
A babát nem csk neki szülöd,az kettőtöké!
Ha nem "véletlen" a terhességed,akkor már ott rontottad el,hogy terhes lettél.
Nem vagyok abortusz párti,de ilyen körülmények között nem szülném meg a babát. A párod nem fog megváltozni,sőt később még rosszabb lesz. Ilyen környezetben hogy nevelnéd fel a kicsit? Ha pedig elválsz,akkor hogy tudod egyedül felnevelni?
Nagyobb felelőtlenség világrahozni egy babát rossz körülmények közé,mint elvetetni.
ne takaríts ki!!! hagyd a csudába, majd észreveszi magát. sírás helyett mondd meg neki hogy drágám, most kitakaríTUNK. vagy úgy hagyod a mocskot, pár nap után zavarni fogja, jobb esetben hamarabb nekiáll, rosszabb esetben akkor ha nincs tiszta pohár meg tányér.
de szólni kell, nem gondolatolvasó!
de nem keleltt volna neked rohangálnd, ha ő akar bulit, szervezze magának, ha közös buli, beosztjátok a feladatokat 50-50%. ja, ha nincs pia, süti, hát majd szerez, ha az az ő részfeladata volt.
...legközelebb ne legyél ilyen önfeláldozó!
mondjuk én elalszom simán ha buli van, mondom hogy csak énekelgessenek, nem zavar (igaz nem sűrűn van), viszont ha buli van és fáradt vagyok, simán hazamegyünk, vagy kér még fél órát, az első ember akinek a "még egy sör" tényleg egyet jelent.
ő nem fog változni, de ne legyen igazam
az ilyen pasik csak rosszabbak szoktak lenni.ez az a tipus, akik terhesség alatt félrelépnek és a gyerek születése után sem nyugszanak meg, hanem járják a kocsmákat.buli buli után.
de mondom még 1* :ne legyen igazam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!