Ezen hogy lehet tul tennie magat az embernek?
Ez nem az a "nő", amelyik most újra gyereket vállal, hátha kedvezőbb ítéletet kap ?
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs halálbüntetés vagy nyilvános kövezés... Tudom, ezzel én is barbár vagyok, de az ártatlanokért szívesen állnék bosszút. Nem akarok gonoszkodni meg mocskolódni, de mondhat akármit az a klinikai szakpszichológus, az ilyen a legundorítóbb és legaljasabb előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosság. Mégpedig azért, mert titkolta az egész terhességet, a szülést, majd megölte a kicsit. És élte tovább a mindennapjait, mint ha mi sem történt volna. Hormonok meg sokk, persze... 9 hónapon keresztül... meg utána is.
Egyébként nekem is van 2 babám, a "sokk" az épnek mondott elmémmel addig tartott, míg a párom megnyugtatott, hogy bár nem terveztük a kistesót, minden rendben lesz, és örüljünk neki.
Férje meg a nagyobb gyerek ilyenkor hogy érezhet, el se tudom képzelni... Szerintem ezt normális fejjel nem lehet felfogni, ez a nő (meg az összes többi, aki hasonlót elkövet) nem 100-as, kár hogy korábban nem derül ki róluk :(.
Sziasztok!
Az az igazsag,hogy pontosabban a szuleim szembe szomszedai . En mar 3 eve nem elek otthon. Ferjhez mentem es kulfoldre koltoztunk. Persze voltam azota otthon. Nekem mindig az az otthon lesz az otthon es januarba is oda megyek haza.
Az az igazsag,hogy en is gondolkodtam ezen a kerdesen kedves elso valaszolo.
A no egyaltalan nem volt kommunikativ. Emlekszem akarhanyszor koszontem neki szinte sose koszont vissza pedig mondom majdnem szomszedok voltunk. Ezenkivul egy eleg eros alkatu no volt, nem oltozkodott eppen noiesen.
En szamolgattam,ha januarba szult akkor meg az elozo ev nyaran nem lehetett nagy a hasa,nem kellett takargatnia. Aztan jott az osz meg a tel es gondolom bo,hosszu ruhakat hordhatott. De ez csak a falu elott. Azert ha anyukam nem szurta ki,hogy terhes a no akkor tenyleg jol alcazta.
De azt nem hiszem el,hogy a ferjnek se tunt fel! Nem tudom elhinni.
Mindig felre irom. Nem kozvetlen szembe szomszedok hanem a masodik szembe szomszed de mindegy is, nem ez a lenyeg. Hanem az,hogy mar regota ismerem ezt a csaladot es most nem tudok tul lepni ezen az egeszen. Nekem is van mar egy kisfiam gondolom foleg azert. De a szuleimet is nagyon megviselte a dolog.
Egyebkent orvosi szakvelemeny alapjan egy egezseges kislany baba volt. Tobb mint 3 kg es 50 cm volt.
Igen, epp errol beszelek kedves utolso valaszolo,hogy nem vette eszre a ferje?
Az en ferjem tudja,hogy kb.mikor fog megjonni a menzeszem.
A masodikkal annyiba egyetertek,hogy a szakember velemenyevel en sem ertek egyett. Kicsit ugy beszelt errol az egeszrol mintha nem is lenne akkora tragedia. En 20 evesen szultem. A fiam lassan 2,5 eves es meg egyetlen napra nem hagytuk masra mert nincs segitsegem. Megse kattantam be pedig egyedul soha nem tudok kiruccanni sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!