Mik azok az alap dolgok, amiket az embernek meg kell tennie a számára legfontosabb embernek? 17/f
Figyelt kérdés
Szóval nektek, hogyan mutatkozik meg, hogy valaki a legfontosabb. Mi az amit elvártok? Mi az ami jó lenne, de nem sikerül? és mi az amit már nem néztek el? Kíváncsi vagyok, hogy mit jelent az embereknek az, hogy valaki a legfontosabb számukra, mert nekem is mondták ezt és van amikor nagyon érzem, hogy így van, de néha kicsit háttérbe érzem magam. Az még inkább nehezíti, hogy messze lakik és jó ha 2 hetente tudunk találkozni, de van amikor hetente is sikerül.2010. ápr. 6. 13:02
1/10 anonim válasza:
röviden: megtenni csak azt, ami a saját elveiddel, belátásoddal nem ütközik.
amit nem szabad elnézni: tömören: a galád dolgokat.
Nem vagy köteles eltűrni pl. a megalázást, becsapást.
Ami még fontos, nem az alapján ítélünk soha amit MONDANAK, hanem amit TESZNEK.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát igen a tett az erősebb a szónál. Csak így messziről nehéz. Inkább azt tudom, hogy mit tenne. Volt, hogy olyan dolgot tett volna értem, hogy én beszéltem le róla. Jól esett nagyon, de szinte túl szép lett volna, ha megtette volna. Ettől függetlenül elhiszem. Nagyon megszerette, szóval csinált sok dolgot, ami bizonyít. De vannak olyan dolgok is, amik kicsit ellentmondásba vannak ezzel. Lehet, hogy csak azért, mert tényleg nem számíthatok rá mindig a távolság miatt? Neki megvan a saját élete amibe sajnos csak akkr tudok benne lenni, ha nem találkozik senkivel, nincs programja (akkor msnen) vagy éppenséggel találkozunk.
2010. ápr. 6. 13:21
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lenne, ha közel laknánk egymáshoz.
Mert most nem tudunk állandóan msn-ezni, mondjuk az ismerőseivel találkozik. Rossz érzés, hogy nem lehetek a hétköznapjainak része, csak msn-en 1-2 órát naponta.
2010. ápr. 6. 13:24
4/10 anonim válasza:
Az ismerősök, barátok, teljesen rendben vannak . az kell.
De mik azok az ellentétben lévő dolgok? az a lényeg.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem is tudom igazából. Csak mostanában többet van az ismerőseivel, meg több ismerőse is van. Ezért valamiért úgy érzem, hogy vesztek a fontosságomból. pl: msn-en régen csomót beszéltünk úgy, hogy rejtve volt, most meg sokszor várnom kell egy válaszára. Ha írok neki sms-t akkor meg nem tudom mért, de nem válaszol csak msn-en. Ami azért bosszant kicsit, mert lehet, hogy épp azt kérdeztem, hogy mikor lesz msn-en. Az ismerőseivel történt dolgokat gyakran kiírja msn-re személyes üzenetnek. Pl: hú de jó volt a mai nap vele, meg vele és szeretlek xy. Velem kapcsolatos dolgot még 1x se írt ki pedig elvileg én vagyok neki a legfontosabb és engem szeret a legjobban. Mintha szégyellne engem és rejtegetni akarná, hogy jóba vagyunk, pedig csak engem tekint barátjának. A többieket inkább csak havernak. A legjobb haverjaival pedig találkoztam is már, de szerintem fél, hogy mi van, ha megtudják, hogy jobban szeret egy olyan embert akivel találkozni se tud mindig, mint őket. Említettem is neki, hogy szerintem ő szégyell engem, de mondta, hogy ez hülyeség.
2010. ápr. 6. 15:16
6/10 A kérdező kommentje:
Elvileg utál képeken szerepelni. Az kivétel, magát fotózza. Mondta, hogy másokkal nem szeret és ezért nem akar képet velem se, pedig gondoltam legalább legyen egy közös képünk. (mert kivel ha nem vele) De elfogadtam, hogy jó ő nem akar. Mostanába mégis sok képen van együtt ismerőseivel. Olyan is van, amit ő csinált, meg olyan is amin csak szerepel. De legtöbbször 3 embernek van köze a képhez. Lehet, hogy csak 2-en vannak rajta, de akkor a harmadik is ott van valahol, vagy ő csinálja. Társaságba lehet, hogy jobban szereti, mint kettesbe vagy ezt mért?
2010. ápr. 6. 15:22
7/10 A kérdező kommentje:
Ezek zavarnak és nem tudom mire vélni, de mindig csinál valami olyat, amitől boldog vagyok és örülök, hogy van nekem. Tényleg nagyon fontos nekem és bármit megtennék érte. Összeveszni se fogunk soha, mert akkor inkább azt mondjuk, hogy nem is a másik hibája (még ha az övé is). Elfogultak vagyunk és szükségünk van egymásra, csak ez előbb említett dolgok miatt néha rámjön, hogy én nem vagyok fontos neki és, hogy simán meglenne nélkülem is.
2010. ápr. 6. 15:43
8/10 anonim válasza:
az az igazi barát, aki gondolkodás nélkül odaadná a fél veséjét, ha szükséged lenne rá.
9/10 anonim válasza:
Hát, így..de nem láthatunk a másikba.
Lehet, hogy nagyon társasági ember. Lehet, sms-re nincs pénze.
Az érzésekre(megérzésekre) pedig mindig érdemes odafigyelni.
10/10 A kérdező kommentje:
Társasági ember, van pénze sms-re.
2010. ápr. 9. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!