Szerinted melyek a legfontosabb dolgok ebben az életben?
Nehéz kérdés, amennyi ember és élethelyzet meg gyerekkor annyi válasz jön.
Szerintem ahol tart most a világ abban az összefogás, a segítőkészség a becsület és a szeretet lenne a legfontosabb, de jelen helyzetemben amiben vagyok/vagyunk a legfontosabb a pénz lenne.
Hát nekem most speciel a legfontosabb a pénz lenne, hogy végre elköltözhessek a családomtól, és végre tőlük függetlenül élhessek. Hát úgy 20 millió kellene nekem, aztán minden rendben van... :) Aki szívesen ad nekem annyit, csak írjon nyugodtan!! Hehe... :P
18/L
Hali! Pont azért tettem fel ezt a kérdést, mert szerintem is a szeretet, a békesség, a segítőkészség, a jókedv és ehhez hasonlók lennének a legfontosabbak és féltem attól, hogy sokan a pénzt írják. Hát igen! Én azt tartom rossznak ebben a világban, hogy mindenki a pénzt hajszolja és kihalt a világból az, hogy az emberek odafigyeljenek egymásra és ez nagyon szomorú. Persze én is örülnék ha nem lenne építési hitelünk (bizony sajna milliókról van szó) aminek sajna elég magas a törlesztőrészlete. De amúgy utálom a pénz és nem is érdekel, főleg akkor nem amikor az 1 éves kislányom rámmosolyog, pedig neki aztán tényleg a legjobbat akarom minden téren.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!