Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezen hogy lehet tul tennie...

Ezen hogy lehet tul tennie magat az embernek?

Figyelt kérdés

[link]

Masodik szomszedunkbab tortent az eset....:(

2011. nov. 25. 05:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok, bocsi, csak veletlenul elkuldtem de meg annyit szerettem volna irni, hogy milyen no az olyan aki a sajat vedelme erdekeben nem menti meg a gyereket. Milyen no es anya az olyan aki a sajat epseget jobban felti mint a gyerekejet. "Jaj a ferjem megver ha megtudja, hogy terhes vagyo, szulok stb". Egy normalis anya a gyereket jobban felti mint a sajat eletet es mindent elkovet ennek erdekeben. Millio egy helyre fordulhatott volna de fontosabb volt a sajat kenyelme, felelme mint a gyereke elete. Az alaltok kulombek, ahogy mar irta itt valaki. :(
2011. nov. 25. 12:09
 22/26 anonim ***** válasza:
Maga a tett nagyon szörnyű, de engem ennél jobban az akasztott ki, hogy január óta ott tartotta. Hogy tudott így élni abban a házban? Hogy nem találta eddig senki meg és miért tartotta ott?
2011. nov. 25. 14:24
 23/26 anonim ***** válasza:

De szörnyű ilyet olvasni :( Egy 3 kg baba elég nagy, a hasát nem hiszem, hogy el tudta takarni a férje elől, és megszülni se lehetett könnyű. (Engem császároztak, csak gondolom)De az a borzalmas, hogy élve beletette, mennyit szenvedhetett az a kicsi? Hogy tudott úgy élni, hogy a fagyasztóládában ott volt, fel nem foghatom. Ilyenkor arra gondolok, hogy sokan megszülik és felnevelik a beteg gyereküket, másnak meg nem kell az egészséges.

Kedves Kérdező! Ezt csak az idő fogja megoldani, nem lehet elfelejteni egyik napról a másikra. Vajon a férje és a kisfia hogyan éli meg a történteket?

2011. nov. 25. 15:31
 24/26 anonim ***** válasza:
Vajon hogy viselte el a kicsi sírását? Hiszen nyilván sírt, amikor a fagyasztóban volt...
2011. nov. 25. 15:45
 25/26 anonim ***** válasza:
Az ilyet nem hiszem, hogy meghatotta a gyerek sírása :(
2011. nov. 25. 16:00
 26/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy nem reagaltam de tegnap disznovagas volt nalunk.

Szuleim azt mondjak,hogy a kisfiu nagyon sokat sir az anyja utan . A no amugy szabadlabon van meg de a ferfi kozolte vele,hogy ne menjen tobbe haza. A no most az egyik rokonanal el a kozeli varosba.

Itt megint aki szenved az a gyerek. Az apjatol sok gyongedseget nem fog kapni az biztos.

2011. nov. 27. 03:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!