Ahogy az utóbbi kommentből kiderül, tényleg nem voltak ezek egészen normális alakok :((
Szegény kicsi talán nem szenvedett túl sokat - csak erre tudok gondolni. Hogy mit tennék ezzel a "nővel" (meg az összes többi ilyennel is), azt inkább le se írom...
Kicsit tovább gondolva a történteket az ilyennek persze sikerül a gyors szülés, meg nem éri utána semmi szövődmény, hogy esetleg idejében kiderüljön. Nyilván a bébit már nem mentette volna meg az se, ha ez a nyomorult senki kivérzik ott a helyszínen, de talán az emberek igazságérzetének jót tett volna. Elnézést, hogy ennyire gonosz lettem így a végére, de az ilyenek nálam kiverik a biztosítékot, valószínű az is benne van, hogy nekem mennyire nehezen lett meg a kicsi lányom és mennyire rajongok érte. :((
2011. nov. 25. 06:35
12/26 anonim válasza:
Itt igazabol a ferj tettestárs. (De az egezs csalad is.)
Nem csak tettel, de mulasztassal is lehet buncselekmenyt elkovetni, segedkezni hozza, partolni. Es akkor még nem is tudjuk, hogy miket mondott a felesegenek, mit tenne vele, ha szulne.... Az mar TETT is...
2011. nov. 25. 06:37
13/26 anonim válasza:
6:35 válaszom folytatása...
Elhiszem, hogy a környezet mennyire meg tudja nyomorítani egy nő lelkivilágát, de akkor sem tudom elfogadni. Persze könnyű mindig a nőkön elverni a port, de még az állatvilágban is az anyaállatok képesek szembemenni a hímekkel az utódok védelme érdekében.
Annyit tennék még hozzá, hogy a "kedves férjeket" is igencsak meg kellene hurcolni ilyen esetekben. Egy ideális világban persze...
2011. nov. 25. 06:40
14/26 A kérdező kommentje:
06:53
Ezen gondolkodtam en is,hogy mi van ha a ferj megfenyegette a not,hogy ne merjen teherbeesni mert nagyon megbanja??
A no nagyon szerette a kisfiukat.
Tudom,hogy a videoban a falubeliek ugy nyilatkoztak,hogy rendes emberek voltak de oszinten en a ferjbol kineztem volna,hogy megfenyegette az asszonyt. Voltak erdekes dolgai annak az embernek..
2011. nov. 25. 06:44
15/26 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy ebben az ügyben csak az asszony volt hibás.
2011. nov. 25. 09:53
16/26 anonim válasza:
Halál bűntetést neki! Az össze gyerekgyilkosnak, csecsemőgyilkosnak halálbüntetést! És nem azért, mert barbár vagyok, hanem mert azt érdemelnék! Az sem kifogás, ha a férje megfenyegette! Miért nem kért segítséget? Olyan nincs, hogy nincs kiút! Hihetetlen! Azt nem hiszem el, hogy a férj nem tudta, szerintem az ő keze is benne van ebben. Mi van ezzel a világgal?????? Egyre több a gyerekgyilkosság, ráadásul a saját szülők követik el. Hová fajulnak még a dolgok????
2011. nov. 25. 09:55
17/26 anonim válasza:
mikor láttam a tv-ben az jutott eszembe, hogy hány házaspár várja epekedve, hogy örökbe fogadhasson egy kisbabát :(
2011. nov. 25. 10:06
18/26 anonim válasza:
Bár nem ez a kérdés, én is csak azt tudom írni, hogy halál jár az ilyeneknek. Vagy még az sem. SZENVEDJEN!!! Azzal, hogy megölik nem sokat szenved. Szegény pici kis baba...ilyenkor én is olyanokat, de olyanokat tudnék írni, hogy...kitiltanak innen. Egy ismerősöm szokta mondani, ha ő lenne a miniszter, vagy valami nagy fej, és csak 1napig "intézkedhetne", kitenné a börtönökből a gyilkosokat, pedofilokat, és nagy tömeg előtt szépen lassan és fájdalmasan kivégeztetné őket. És még belépőt is szedne, hogy a rászorulók még nyerjenek is ezen a kis "ünnepségen". Kár, hogy ilyenek már nincsenek.
2011. nov. 25. 10:54
19/26 anonim válasza:
Hopp, lehet kitiltanak. Pedig szerintem semmi extrát nem írtam. Vizsgálgassátok csak nyugodtan az eddigi hozzászólásaimat, évek óta vagyok tag, de még csak hasonlót sem írtam, mint most, ez a téma ennyire feldühített. Utolsó voltam.
2011. nov. 25. 10:56
20/26 anonim válasza:
Akkar hormonok, szegenyek, felnek, megijednek senkit nem mentesit fel ez egy gyilkossag alol. Ha nem kell neki a gyerek be lehet tenni egy kosarba, egy pici takaroba es letenni egy korhaz, arvahaz ele vagy akkar par hazzal odebb, hogy valki segitsen es vigyek el a gyereket egy arvahazba ha o nem kepes elsetalni oda. Nem kell megolni. Akkarmilyen korulmenyek kozott is el valaki attol meg nem jogosult arra, hogy elvegye egy ujszulott vagy barki eletet. Millio egyszer elhangzik, hogy ilyen szornyu tettekre nincs szukseg, korhazak helyeznek el inkubatorokat ahova a gyereket le lehet tenni, hozzak be az anyukak... Titokba is marad es senkit nem itelnek el. 9 honap alatt ez megfordulhatott volna a fejebe. Ugy elt abba a hazba, hogy a halott gyereke a fagyasztoba volt, egyertelmu, hogy eltervezte mit fog tenni, maskent szolt volan a ferjenek stb. Ennek nem pszihologus kell mert leleke, szive es esze nincs amit kezelni kene. Bortonbe vele, elete vegeig!!! Mert ha majd a bortonbe kiderul, hogy gyereket olt akkor annal nagyobb kegyetlenseg nem varhat ra mint amit ott fog kapni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!