Lehetséges, hogy egy felnőtt embernek semmilyen gyermekbetegsége nem volt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 14:49
2/7 A kérdező kommentje:
Az illető édesanyja állítja.
2012. máj. 1. 14:58
3/7 anonim válasza:
Nem tudom. Viszont egy hatéves kiscsákót ismerek, ő még náthás sem volt. Én csodálom, mert jár óvodába, egy napot sem hagy ki, megy játszira, meg mindenfelé. Átjött hozzánk mielőtt kijött a gyerekeimen a bárányhimlő, volt nálunk nagy mandulagyulladások idején. Ennek a kisfiúnak vasból van az immunrendszere. Szóval akár egy felnőttről is elhiszem.
4/7 anonim válasza:
23 éves vagyok, és sosem volt semmilyen gyermekbetegségem. Se bárányhimlő, se mumpsz, se kanyaró, se semmi. Soha. Nem tudom, hogy úsztam meg, engem mindig elkerültek valahogy. És nem az, hogy nem emlékszem, mert arra azért csak emlékeznék, és anya is mindig ezen csodálkozott. szóval létezik.
5/7 anonim válasza:
Előfordulhat. 35 éves vagyok, és csak bárányhimlős voltam.
6/7 anonim válasza:
Én sem kaptam el semmilyen gyerekbetegséget. Ezt egyszer, a bárányhimlőről beszélgetve a gyerekorvosunknak is mondtam, ő csak megmosolygott, és azt mondta, kizárt, bárányhimlős biztos voltam, csak max. 1-2 pöttyel megúsztam és nem vettük észre. Ehhez képest per pillanat itthon dekkolok, 36 évesen, kb. 180 pöttyel a testemen és fejemen.
7/7 anonim válasza:
Én ugyan voltam bárány és rózsahimlős,de például nem voltam beteges sem az oviban sem a suliban.Suliból a 8 év alatt 1 nap hiányzásom volt,középsuliban egy sem.Soha nem voltam még lázas se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!