Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti milyen gyakran vásároltok...

Ti milyen gyakran vásároltok Vaterán/Tesz-veszen, és miket szoktatok főként?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Hetente vásárolok, minden ruháját ott veszem a lányomnak. Nézegetem, licitálok, de fix áron is szoktam ezt azt venni. Nadrágok, ruhácskák, kabátok, mellény...

Épp tegnap néztem a tescoban, 1 mellény 4500 Ft, teszveszen szebbek vannak 1200-1500 ért.

Nadrágok is a tescoban 2500-4000 Ft, teszveszen 1500, és tényleg újszerű, ha azt írják hogy újszerű!

Rengeteg mindent vettem, adtam el!

2012. aug. 27. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Fürdetőt vettem a napokban (babé), mert olcsóbb így mint a patikában.

Előzőleg vettem egy plüss Alf-ot a lányomnak, mert imádja a sorozatból.

Mostanában nézegetem a babamérlegeket és a szülés utáni hasleszorítókat...

Elég változó, de főleg a gyerekeimmel kapcsolatos dolgokat nézegetem a vaterán, mivel főleg nekik vásárolok.

Eladni is szoktam, leginkább ruhákat, és megmaradt babadolgokat, amik már nem kellenek.

2012. aug. 27. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen,hetente.A fiamnak,és a pár héten belül születő kislányomnak ott veszek szinte mindent.Kivéve a cipőt,azt csak újonnan,és csak boltból,illetve a bodyt,és alsóneműt is.Olyan ruhákat veszek,amik keveset használtak,újszerűek,szinte mind George,Next F&F,H&M,C&A-s amiket én vettem.Én még soha nem csalódtam,holott majd 600 adás-vételem volt,4 éve aktívan vagyok fent.
2012. aug. 27. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!!!Kb 4 éve veszek és adok el a Teszveszen,napi rendszerességgel:-)Én nagyon kevés alkalommal csalódtam még,minőségi,márkás ruhákhoz tudok itt hozzájutni,a két lányomat szinte innen öltöztetem.Ritkán magamnak,illetve a páromnak is találok néhány kedvemre való darabot,a bolti ár töredékéért:-)
2012. aug. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!