Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vásároltok a babátoknak a...

Vásároltok a babátoknak a teszveszen, vaterán?

Figyelt kérdés
Sok ruhát vesztek ott vagy csak 1-2 darabot? Csalódtatok már az áruban vagy az eladóban?
2011. márc. 9. 16:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27 hónapos a lányom, kb. két hónapja csak nézegetem a Vaterát, már regisztráltam is rá, de még nem bírtam magam rávenni... mi van, ha mégse jók a ruhák, ha megérkezik a csomag? Nem tudom... Pedig néha olyan jó csomagokat látok :)
2011. márc. 9. 16:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Szinte csak onnan vásárolok, és nem állítom, hogy nem csalódtam már, de összességében én nagyon szeretek ott "vadászni". Szép, egy gyerek által hordott ruhákat lehet kifogni jó áron.
2011. márc. 9. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:

En sokszor vasaroltam a lanyomnak, most a fiamnak kevesebbszer, mert tul sok a postakotseg. :-(

Volt, hogy 1Ft-ert sikerult vennem valamit, es helyi volt, igy postat sem fizettem. Neha jol ki lehetett fogni, bar azert zsakbamacsak, mert a fenykep, azert csak fenykep.

2011. márc. 9. 16:30
 4/13 anonim ***** válasza:

igen, adok-veszek, minden ruhája onnan van, az újak is :)

csalódtam már eladóban, de most már megvannak azok az eladók akik ezzel foglalkoznak és megbízhatóak szép áruval, így törzsvásárló vagyok náluk :)

2011. márc. 9. 16:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Kb 150 vásárláson vagyok túl és csak 2-3-szor csalódtam a ruhában. Ki lehet fogni szép darabokat pár száz forintért, én szeretek onnan vásárolni.
2011. márc. 9. 16:41
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is szinte csak ott veszem,új ruhákat anyutól kap.

Nagyon jókat kilehet fogni,nekem is sok vásárlásom van már.

2011. márc. 9. 17:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is sok ruhát veszek a Tesz-vesz-en, még nem csalódtam sosem szerencsére. Valóban vannak nagyon jó fogások. Mindig megnézem az eladóról a véleményeket és ez alapján döntök, hogy vegyek-e tőle.
2011. márc. 9. 18:15
 8/13 anonim ***** válasza:
En csak otthoni használatra veszek ruhákat, igy ha nem is tul szép már, akkor is jo, ha viszont jok, annál inkább örülök. Hát volt sok jo tapasztalatom, meg egy két rossz is.
2011. márc. 9. 19:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Ruhát még nem vettnk szerencsére rengeteget kaptunk ismerősöktől. Egyéb mást igen,játszószőnyeg, bárányszőr...eddig nem csalódtunk minden nagyon szép volt az eladó is korrekt volt.
2011. márc. 9. 20:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz!Szerencsére mi egyik rokontól kapjuk a ruhákat így azt nem kell vennem,viszont játékokat tesz-veszen vásárolok!Egyszerüen nekünk nincs pénzünk 10 ezreket kiadni vadi új játékokra,nagyon sok játékot vettem már eddig még nem csalódtam!
2011. márc. 9. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!