Hol vásároltok játékot 1 éves babátoknak?
Figyelt kérdés
Kérlek benneteket, írjátok meg minél több játékforgalmazó honlapját, ahol minőségi játékokból rendelni is lehet. Én egy Békés megyei faluban élek. Férjem külföldön dolgozik, autóm nincs, tehát városba se tudok járni nézelődés vagy vásárlás céljából, pedig szeretnék jól dönteni a picinek. Szóval: szoktatok-e rendelni játékokat, ha igen, honnan?2010. nov. 23. 22:31
1/2 anonim válasza:
Ha nem ajándék neki (szülinap, Karácsony), hanem 'csak úgy' akkor teszvesz, ajándékba játékfutár.com, nagyon megbízhatóak, és a többi netes céghez képest moderált árakon dolgoznak.
2/2 anonim válasza:
Én a Brendon oldalán szoktam kinézni a játékokat, mert ott sok van és általában minőségiek. A kinézett játék nevét beütöm a google-ba és kidobja, honnan tudok még rendelni olyat, ugyanis a Brendon elég drága és gyakran megtalálom ugyanazt a játékot olcsóbban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!